Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hva skaden er forårsaket Fra sette sukker i Diesel Fuel ?

Putting sukker i en diesel kan ikke forårsake noen skade fordi den ikke løses i drivstoffet. I stedet vil sukkeret synke og slå seg ned til bunnen av en beholder , i henhold til I- CAR nettside. Sukker kan påvirke drivstoff-filtre . Drivstoff filtre

Drivstoff filtre er konstruert for å hindre forurensning fra å nå en bilmotor . Hvis bilen er startet opp , kan noe sukker i bensintanken tette filtrene og kanskje den drivstoffpumpe og injektorer , hindrer at motoren opererer .
Hærverk

vandaler noen ganger satt sukker i bilens bensintank tror det vil slå inn i slam inne i motoren . Dette skjer ikke , men for å sjekke for forurensning i drivstoffet , inspiserer en mekaniker typisk filtrene eller kobler drivstoff linje , pumper en prøve av drivstoffet i et klart glass container og undersøker det etter at det legger seg.
< br >
rengjøring av tanken

drivstofftanken og drivstoff linjen må renses ut og plugget filtre skiftes ut dersom de er tette med sukker . Drivstoff injektor rengjøringsmidler kan brukes til motorer med en injeksjon system .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134925.html

Previous:
Next:

diesel Fuel