Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan Fortynn Diesel Oil

Diesel olje er avledet fra petroleum, et fossilt brensel. Som en ikke-fornybare fossile drivstoff, vil petroleum ikke være rundt for alltid, og det er viktig at bilistene ser mot alternative energikilder. Grønnsak-baserte oljer er en fornybar energikilde som kan en dag erstatte fossilt brensel. Biodrivstoff avledet fra grønnsaker er ikke bare praktisk, den har en høyere forbrenning enn fossilt brensel, ifølge boken "Biodrivstoff: Feste Planet framtidige energibehov." Men å bruke vegetabilsk olje i de fleste biodiesel motorer, må du fortsatt bruke en fortynnet form av vanlig diesel. Retten fortynningsforhold er avgjørende for å sikre en langvarig motor. Du trenger
Måling containere
Oil kan
Vegetabilsk olje
Rør stick
Vis flere instruksjoner
en

Mål din dieselolje ved hjelp av nøyaktige måling beholdere, og hell den i en olje kan.
2

Multipliser 0,25 etter din diesel oljemengde å bestemme en 1:4 ratio. For eksempel er en gallon av diesel motor olje 128 gram. Multiplisere 0,25 med 128, og resultatet er 32.. Derfor, for å fortynne én liter diesel, trenger du 32 gram av vegetabilsk olje.
3

Mål vegetabilsk olje basert på 1:04 ratio. Vegetabilsk olje har høyere viskositet og lavere volatilitet enn diesel, og det fører til motor hindringer hvis du bruker for mye av det. Dobbeltsjekk dine mål, og når du er i tvil bruker mindre vegetabilsk olje i stedet for flere.
4

Hell vegetabilsk olje i diesel kan.
5

Bland fortynnet olje løsning med en røre pinne i fem minutter før du bruker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135032.html

Previous:
Next:

diesel Fuel