Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Dieselmotor Problemer med ekstra lav Svovel Fuel

Lav svovel diesel er på mange måter en forbedring av gamle high-svovel diesel, men det er ikke fri for problemer. Svovel i eldre drivstoff kombinerer med nikkel i motoren for å skape en smeltet legering som forbedrer smøring, en eiendom som ingeniører forventet når designe motorer for drivstoff. Mens motorer og kjøretøyer spesielt utviklet for bruk med ULSD fungerer godt med den, har drivstoffet ikke vist seg svært populær blant eiere av eldre kraftverk. Lavere Smøreevne
p Dette er uten tvil det største problemet med ULSD. Diesel, er essensielt dinosaur juice, inneholder en viss mengde naturlig forekommende svovel, som fungerer som et smøremiddel for drivstoffsystemet og motor på samme måte frostvæske gjør for din kjølesystem; kjører uten at det er som å kjøre motoren din og bensinpumpe uten olje. Drivstoffpumpe, er essensielt en liten modell av diesel, er spesielt utsatt for tap av smøring, siden drivstoffet er den eneste smøring den har.
Konsekvenser av Nedre Smøreevne
< p> skade på drivstoffpumpen er en av de mer uunngåelige konsekvensene av å bruke ULSD, men det er ikke den mest alvorlige. Totaktsmotorer spesielt er spesielt avhengig av svovel som smøremiddel, og kjører uten svovel eller noe tilsvarende kan lett føre til premature sylinderen og stempelet ring slitasje. Selv om det kan virke litt langt unna, her er noe som vil slå deg i lommeboka i dag: var ifølge en test utført av "Diesel Power," tap av smøreevne alene nok til å redusere drivstofforbruket med hele 7 prosent. Og, som en en ekstra perk, de nitril gummi pakninger som brukes i mange drivstoffsystemer avhengige av svovel for å holde dem svulmet opp og tetting. Frata dem av svovel kan resultere i nesten umiddelbare drivstoff lekkasjer og forsegle svikt i pumpen.

Fuel cetantall

Fuels kommer med to grunnleggende karakterer. Oktan - drivstoffets evne til å motstå for tidlig detonasjon - du er kjent med, men er langt mindre relevant for dieselmotorer enn cetantall. Cetan er et mål for tenningsforsinkelse, eller tiden mellom når brennstoffet kommer inn i motoren, og når det faktisk antenner. Høyere cetantall bety mindre tenningsforsinkelse, noe som betyr mer komplett og effektiv forbrenning. Fjerne svovel innebærer flom drivstoff med hydrogen, som faller cetantallet av 5 til 10 poeng.
Konsekvenser av Cetane Rating
p Det er to primære problemer med ULSD nedre cetantall. Den første er tap av cetane seg selv, noe som fører til et betydelig fall i drivstofføkonomi og eventuelt hestekrefter. Interessant, tilsvarer at tap i drivstofføkonomi til en økning i hydrokarbon-utslipp, som slags tap hensikten med ULSD. Det andre hovedproblem er at forskjellige bren-produsenter brukes andre metoder for å fjerne svovel, og med varierende grad av effektivitet. Dette betyr at du kan få 50 cetan drivstoff ved en bensinpumpe, og 40 på den neste.
Fuel Tilsetningsstoffer
p Det finnes en rekke tilsetningsstoffer på markedet utformet slik at eldre dieselmotorer å operere med ULSD brensel, det er et marked i vekst, for å være sikker, med tanke på gjennomsnittlig diesel sin levetid og ganske nylig standardisering av ULSD. I "Diesel Power" test, så forfatteren testen lastebilens drivstofføkonomi økning fra 14,6 mpg med rett ULSD til 16,3 med en enkel bryter til to-takts diesel med glidemiddel i det. Bytte til en spesialisert additiv med en syntetisk smøremiddel og cetane booster brakt drivstofføkonomi opp til en respektabel 17,4 miles per gallon.
Biodiesel

Mens EPA har en lang historie med gode intensjoner, brensel liker ULSD tjene til å illustrere ulempene iboende til de kortsiktige bandasjer de er villige til å akseptere. Fremtiden for diesel, til en grad eller en annen, ligger sannsynligvis i produksjon av biodiesel. Biodiesel - produsert av behandlingen vegetabilsk olje og andre naturlig forekommende oljer - gir utrolig smøring, selv i forhold til de eutectics produseres når svovel kombinerer med nikkel. Den billigste biodiesel har et cetantall på ca 48, så høyt som 63 avhengig av fabrikanten. Den inneholder ingen svovel overhodet, og det er enda helt fornybar. Bryte ut solskinn og regnbuer, et sted oppe i nord, isbjørn smiler

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135042.html

Previous:
Next: No

diesel Fuel