Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan få vannet ute av Diesel Fuel

Vann i diesel er et alvorlig problem som bør tas opp umiddelbart. Drivstoffpumpen i en dieselmotor opererer med en meget høyt trykk og med meget nøyaktige toleranser. Enhver kontaminant, inkludert vann, kan føre til kostbare skader. Vann i drivstoffet kan også fremme veksten av bakterier og sopp. Disse mikroorganismene skille ut slim som beveger seg gjennom drivstoffsystemet, tilstopping filtre og begroing drivstoff sprøytebrukere. De produserer også syrer som kan føre til rust på metalloverflater. Du trenger
Fuel beholder (e)
Lensepumpe med forlengelse slangen
Baja-type drivstoff filter
Permanent drivstoffilter /vannutskiller
Biocide additiv
Show Flere Instruksjoner
en Venstre alene, vann vil bosette til bunnen hvis det er blandet med diesel.

Kontroller om det er vann i dieselfilteret. Pakk en liten mengde av den mistenkte drivstoff ved hjelp av en hånd-opererte lensepumpe. Plasser drivstoff i en klar, ren glassbeholder og la den sitte på et mørkt sted i 24 timer. Diesel er lettere enn vann, slik at hvis det er vann i drivstoffet, vil den slå seg ned til bunnen av glasset. Se å se om det er en tynn svart linje mellom vann og diesel. Hvis det er, har mikroorganismer begynt å vokse, noe som betyr at du må legge til en biocid.
2 Det vil være lettere å filtrere vann fra diesel hvis den har fått lov til å bosette seg.

La drivstoffet bosette. Prøv ikke å flytte beholderen, ideelt for en dag. Dette gjelder enten det er bensintanken på en bil eller båt eller en hånd gjennomført drivstoff kan.
3 Vann reduserer smørende effekt av diesel.

Bleed vann fra drivstoffilteret hvis man er på plass. Lagercontainere og båt drivstofftanker designet for diesel skal ha drivstoff-vann separatorer med petcocks nederst. Noen er gjennomsiktig slik at du enkelt kan fortelle når alt vannet er tappet. Du er bedre drenering for mye enn for lite.
4 Vann kan komme inn i en drivstofftank mens det blir fylt, eller bare fra kondens. p Hvis brenselet er i en tank som ikke har et brennstoff-filter, pumpe vann ut fra bunnen. Monter forlengelse slangen til lensepumpe, slik at du har lagt nok slange til å nå bunnen av tanken. Pumpe alt vannet du kan fra bunnen av tanken.
5 p Hvis dieselen er i en hånd gjennomført drivstoff kan, hell den sakte gjennom baja filteret i en annen container.

6

Legg biocid. Kommersielle biocider for diesel drivstoff er tilgjengelig på bilen deler butikker, lastebil stopper og mange båtliv butikker og marinaer. Følg produsentens anvisninger når du legger biocid til drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134984.html

Previous:
Next:

diesel Fuel