Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Effekter av Bio Diesel på Motorer

Biodiesel drivstoff er miljøvennlig alternativ til petroleum diesel. Ifølge US Department of Energys informasjon om alternative og avanserte drivstoff, reduserer biodiesel utslipp av uforbrente hydrokarboner, karbonmonoksid, sulfater, polysykliske aromatiske hydrokarboner, nitro polysykliske aromatiske hydrokarboner og partikler i miljøet. Identifikasjon

Biodiesel er definert som rentbrennende drivstoff produsert fra vegetabilske matoljer som palmeolje, rapsolje, solsikkeolje, soyaolje og rapsolje. Animalsk fett, som for eksempel biff og sau talg, kan også gjøre opp deler av biodiesel. Den inneholder ikke petroleum, men det kan være blandet med petroleum diesel for å skape en biodiesel blanding. Biodiesel er også fri for aromater og sulfurs, er ikke giftig og biologisk nedbrytbare. Biodiesel er det eneste drivstoffet som oppfyller kravene i Clean Air Act.
Deposit ansamlinger /filtertilstopping

Væsken effekten av biodiesel er høyere enn for mineralolje og kan føre til innskudd ansamlinger på vegger og rør. Slike innskudd kan i utgangspunktet tette filtre, så bare bruke drivstoff som oppfyller biodiesel spesifikasjonen. Høyere andel biodiesel kan forårsake motor ytelse problemer, inkludert filter plugging, stempelet ring stikker og bryte og motorolje degradering. Du må kanskje bytte drivstoff filter kort tid etter begynner biodiesel, men jo mer du bruker biodiesel, jo færre tilstopping problemer du vil ha som biodiesel er en renere drivstoff. Når det brukes ved lave temperaturer biodiesel kan bli tykkere og koble filteret, så prøv å legge mineral diesel til biodiesel din i vinter for å unngå dette problemet.

Piping Issues

Eldre biler pleier å ha gummi-rør i sine motorer i motsetning til nyere modeller, som inneholder plast eller nylon rørsystemet. Biodiesel er høyere løsemiddel egenskaper bryte ned gummi rør, noe som kan føre til motorskade og lekkasjer. Bytt gummi rør med nylon eller plast for å unngå lekkasjer og problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134983.html

Previous:
Next:

diesel Fuel