Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Diesel motorolje Typer

Diesel olje brukes bare i spesielle typer motorer. Ikke alle motorer kan kjøre på diesel. Det er mange måter å produsere denne type drivstoff fra petroleum, planter, gasser og noen biologiske materialer. Det finnes ulike typer dieselmotor oljer, hver med ulike egenskaper, inkludert renhet og tyngde, som diesel er tettere enn vanlig olje. Diesel olje kan være svært fordelaktig på grunn av sin lave utslipp av giftstoffer i miljøet når motoren er innstilt og vedlikeholdes. Biodiesel
p Som nevnt, kan diesel nå produseres fra andre kilder enn petroleum. Dette er tilfelle med biodiesel, også referert til som "B100". Den er produsert fra fornybare kilder, generelt vegetabilske oljer og animalsk fett. Ytelsen til en motor som kjører på biodiesel er ofte sammenlignet med konkurrenten, petroleumsbasert diesel, til tross for det faktum at det er svært liten forskjell i ytelse.
Biodiesel blandinger
< p> Denne typen dieselmotor olje er vanligvis kjent som "B-20", som betyr at det er et resultat av å blande 80 prosent vanlig diesel og 20 prosent biodiesel. B-5 er en annen vanlig type blandet olje, som består av fem prosent biodiesel og 95 prosent vanlig diesel. Denne blandingen var ikke veldig populært inntil nylig, det blir nå brukt i mange forskjellige motorer
Ultra-Low-Svovel Diesel

USA loven krever. at alle dieselmotorer må brenne ultra-lav-svovel diesel fra 1. januar 2009. Denne typen diesel olje inneholder ca 10 deler per million av svovel, noe som reduserer motorens utslipp av NOx gasser og sot, i forhold til vanlig diesel. Utslipp av NOx-gasser og sot har vært en av de viktigste bekymringer om vanlig diesel, men nå ultra-lav-svovel diesel blir stadig oftere brukt.
Regular Diesel

Mange motorer fortsatt bruke vanlig diesel, som er mye mer forurensende enn noen av de nevnte diesel oljetyper. Hovedårsaken til dette er på grunn av mengden av svovel vanlig diesel inneholder, som er omtrent 500 deler per million. Men i de fleste land, ved lov, må noe av denne svovel fjernes før du bruker diesel olje i en bilmotor, og dette kan redusere effekten det har på miljøet.
Grade 1D , kan 2D og 4D Diesel

Diesel bli kategorisert i mange separate karakterer, men de vanligste er 1D, 2D og 4D, klassifisert i henhold til egenvekt. Klasse 1D er den letteste av de tre, vanligvis brukt i maskinrom applikasjoner der hastigheten er i stadig endring eller i ekstremt lave temperaturer.

Grade 2D er en generell drivstoff, mest brukt i uniform til high-speed motorer i varmere temperaturer. Kombinert med de riktige mengder, kan det være blandet med karakter 1D brensel for å gjøre effektiv vinter bensin.

Grade 4D brennstoffet er ikke så ofte brukt fordi det er mye tettere enn de andre. Det er hovedsakelig brukt i svært lav hastighet motorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134927.html

Previous:
Next:

diesel Fuel