Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan Test Diesel Smoke

Testing diesel røyken er ansett som den eneste pålitelige kilden for å måle nivået av utslipp fra en dieselmotor. I enkelte stater som California og i mange land i Den europeiske union, er diesel røyktester årlig pålagt av alle biler drevet av diesel. Hvis du ikke bor på et sted som krever en slik testing, kan du utføre slik testing på egen hånd, men det vil innebære en betydelig investering på ca $ 2000 til $ 5000, som i 2010, for en kalibrert diesel røyk meter. Du trenger
Vehicle vedlikehold poster
kalibrert diesel røyk meter
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

anmeldelse vedlikehold poster og sørg for at bilen du er testing har fått riktig, planlagt vedlikehold og motoren ikke har noen store problemer. Hvis du ikke kan bekrefte fra vedlikehold poster at bilen har fått riktig vedlikehold, bør du ikke fortsette med diesel røyk test som testen kan potensielt forårsake skade på motoren.
2

Kontroller eksosanlegget sørge for at det ikke er noen skade. Bruk en lommelykt og komme under bilen for å inspisere eksosrør for betydelige rust og hull i systemet. Dersom eksosen har betydelig skadet, vil prøven ikke nøyaktige resultater. Ikke gå videre. Forsikre deg om at kjøretøyet har ingen tilbehør hindrer deg fra å sette sonden av diesel røyk meter inn i halen av eksosrøret.
3

Accelerate motoren på bilen fra tomgang til guvernør hastighet og la av gassen. Ikke holde bilen i lengre tid på guvernøren hastighet. Bare rev motoren til du hører det nå guvernør hastighet (når motoren begynner å rase) og la av gassen.
4

Sett sonden av diesel røyk meter inn i åpningen av bilens eksosrør for å utføre testen. Hvis du er usikker på hvordan du skal lese diesel røyk meter eller er usikker på hvordan det fungerer, må du se i brukerhåndboken som produktene variere betydelig.
5

Gjenta trinn 3 og 4 opp til et maksimum seks ganger og ta et gjennomsnitt av alle seks målinger for å bekrefte ditt nivå av utslipp for dieselmotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134903.html

Previous:
Next:

diesel Fuel