Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Virkningene av sink i Diesel Fuel Systems

Som vitenskap og teknologi har utviklet seg, har så menneskehetens forståelse av hvordan ulike kjemikalier og forbindelser reagerer med hverandre, og mange blandinger som ble antatt trygge i det siste er endelig forstått å være annerledes . Mens en nødvendig komponent for mennesker, planter og dyr, kan sink skape noen ganske alvorlige skader på diesel og systemer som bruker diesel. Fordeling av Fuel

En av de mest presserende problemene med sink innen diesel er måten den kommuniserer med selve drivstoffet, forårsaker det å bryte ned raskere enn det ville under normale forhold. Hvis temperaturen holdes stabil på rundt 68 grader F drivstoffet kan holde seg stabilt rundt 12 måneder eller enda lengre, men innføringen av sink i drivstoff fører det til å bryte ned ned raskere. Som diesel begynner å eldes og bryte ned det skaper skadelige sedimenter og et klebrig stoff som kalles gummi som deretter kan blokkere reaksjonen av diesel med oksygen, og dermed påvirke den totale virkningsgraden av motoren, og til slutt fører til fullstendig stans av motor med mindre hyppige filterutskiftninger forekomme .
Forgiftning

Når sink er introdusert til diesel det begynner å bryte ned i ustabile forbindelser som kan deretter frakk de ulike komponentene og arbeidsflater i motoren, til slutt dekker katalysatoren også. Når dette har skjedd sinken blir en katalysator miljøgifter som deretter overfører inn i eksosen og ut i atmosfæren, skaper skadelige gasser som kan være giftig ved innånding i større mengder. Det er av denne grunn at det er regler mot sink-belagt drivstofftanker og transport tanker.
Fuel Tank Korrosjon

Sink reagerer annerledes enn metaller som aluminium og stål til diesel. Uavhengig av hvilken type tank dieseldrivstoff er lagret i, vil vann fra kondensering alltid gå inn i brennstoff og eventuelt utfeller til bunnen av beholderen. En barriere av bakterier danner da mellom brensel og vann, og de bakterier vil anvende sink som næringskilde, til slutt trenger inn i laget og etser veggene i tanken langt raskere enn stål eller aluminium, ettersom de ikke skaper så et næringsstoff -rikt miljø for bakterier å jobbe med. De fleste moderne stridsvogner inkluderer filtrering enheter som gir mulighet for regelmessig tømming og filtrering av vannet fra tanken for å unngå korrosjon oppbygging.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134877.html

Previous:
Next:

diesel Fuel