Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Om dieselelektrisk for båt

Diesel elektriske systemer brukes til å gi strøm til alle behovene til et havgående fartøy, herunder cruiseskip der 70 til 80 prosent av kraftproduksjonen blir brukt til overnatting og rekreasjonsområder. Diesel elektriske kraftsystemer kan gi økt energieffektivitet for båter sammenlignet med tradisjonelle mekaniske fremdriftssystemer. Historie

Den første bruken av dieselelektrisk system for å gi strøm til båtene ble opprettet for den russiske tankeren Vandal i 1903. Skipet reiste elva Volga og Kaspihavet regioner. Teknologien ble utviklet etter oppdagelsen av evne til jernbane lokomotiver å overføre rotasjonsretningen ved hjelp av en likestrøm motor og generator ved å slå på en bryter. Bruk av diesel elektrisk kraft systemer ble brukt i ubåter for strømforsyning og brukes nå til å gi strøm til kommersielle og fritidsbåter.
Efficiency

Diesel elektriske systemer er mer energieffektiv enn tradisjonelle mekaniske strømforsyninger, når det kjøres på maksimal effekt, dieselelektriske systemer sammenligne seg med tradisjonelle mekaniske systemer med et effekttap på rundt 3 prosent. Når du ikke kjører på maksimal hastighet, kan en diesel elektrisk strømforsyning tilby redusert effektivitet på en større rate. For å opprettholde effektiviteten, dieselelektriske systemer opererer på optimal effekt, som kanskje ikke slår propellen på sitt høyeste hastighet, men øke effektiviteten.

Fordelene

Fordelene ved et diesel-elektrisk system er muligheten for å plassere motoren i ønsket posisjon på fartøyet for optimal plassutnyttelse, en likestrøms motor og generator er plassert mellom dieselmotoren og propellen. Støy og vibrasjoner kan også bli redusert til et høyere nivå enn de hørt og følt fra en tradisjonell mekanisk motor. Dieselelektrisk fremdriftsmaskineri tilbyr også fordeler i manøvrering i lave hastigheter på grunn av umiddelbar endring i retning og øke og minske makt. En dieselelektrisk system også synkroniseres automatisk propellene på et skip som opererer mer enn én propell.
Self-optimalisering

diesel elektriske kraftsystemet er tenkt som selv- optimalisere. Den strømmen som er nødvendig for å drive en båt er endret av en rekke faktorer, inkludert lasten eller antall passasjerer og miljømessige endringer, for eksempel tidevann og vindstyrke. Likestrøm motor og generator, sammen med dieselmotoren, produsere nok strøm til å dekke etterspørselen for å bekjempe endringer som kan oppstå i belastning og miljømessige endringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135037.html

Previous:
Next:

diesel Fuel