Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Ulempene ved Diesel Fuel

En populær drivstoff kilde, er diesel som brukes i dieselmotorer, som primært finnes i større biler og lastebiler. Noen biler, samt noen strøm og oppvarming utstyr, også bruke diesel. Mens det er noen debatt om hvorvidt gass eller diesel er et bedre drivstoff kilde, har diesel selv noen klare ulemper som bør vurderes når man skal vurdere bruken. Koste

I de fleste land, diesel koster mindre enn gass, men de langsiktige kostnadene langt oppveier lavere utsalgspris. Dieselmotorer er mindre allsidig, energisk og drivstoffeffektiv enn gassmotorer. På grunn av dette, krever de mer drivstoff i det lange løp, noe som resulterer i betydelig høyere kostnader. Den spesialiserte lagring er nødvendig for diesel legger også til kostnadene.
Miljø

En type diesel, kalles biodiesel, er produsert fra landbruksprodukter, som for eksempel vegetabilske oljer . Biodiesel produksjon krever enorme mengder jordbruksland, og dermed senke den totale mengden av jordbruksland verdensomspennende viet til dyrking av mat avlinger. Produksjon av avlinger brukes til å lage biodiesel kan også skade landbruksområder.
Messiness

Diesel, med sin større viskositet enn gass, er grovere og Messier. Det er mye lettere å søle og tregere til å fordampe gang sølt, noe som gjør det enkelt for smuss og støv å bosette seg på den. Diesel i sin brukbar form er generelt råtten. Diesel avgir også skitne svart røyk når den brukes til å kjøre en motor. Dette er ubehagelig å puste inn og å se og kan forårsake luftforurensning.
Støy

Dieselmotorer er mer støyende enn bensinmotorer. Til tross for betydelige fremskritt i diesel-motor teknologi, dieselmotorer fortsatt høyere som et resultat av måten drivstoff er behandlet og på hvilken måte drivstoffet gir energi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134848.html

Previous:
Next:

diesel Fuel