Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hva Er Diesel Fuel Volatilitet?

Volatilitet refererer til hvor lett et drivstoff vaporizes. Det påvirker hvor enkelt du kan starte din bil, varme det opp, og hvor godt den kjører. Diesel drivstoff kommer i to grunnleggende karakterer, hver med en annerledes volatilitet. Automobiles bruke gjøre ett og store lastebiler bedre på den andre. Ett-D

Automobiles kjører bedre on 1-D, eller nummer 1 diesel. Dens større volatilitet gjør det mer responsive og egnet for mindre kjøretøy, som er gjenstand for mer variabilitet i hastighet og belastning.


2-D

Trucks bruke nummer 2 diesel , hvis nederste flyktighet gjør for hardere starter i kaldt vær, men bedre dresser større motorer som er gjenstand for høyere belastninger og stødigere hastigheter.



Safety

Nedre -volatilitet drivstoff er mer stabil. Den nedre volatilitet av diesel forhold til bensin gjør det til et tryggere og mer stabil utlesning av drivstoff å håndtere.


Flash Point

Flash point refererer til den laveste temperatur hvor ved en drivstoff vil fordampe og antennes. Flash point og volatilitet variere omvendt proporsjonalt. Jo lavere den flammepunkt, jo høyere den flyktighet. Bensin har en høyere volatilitet enn diesel.


Effekter av Nedre Volatilitet

Den nedre volatilitet av diesel sammenlignet til bensin resultater i utslippene lavere i karbonmonoksid og hydrokarboner, selv om kaldt vær gjør dieselmotorer mer vanskelig å starte.




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134836.html

Previous:
Next:

diesel Fuel