Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hva er forskjellen mellom JP5 & Diesel Fuel ?

Diesel drivstoff kan være laget av råolje , mens JP5 drivstoff er alltid raffinert fra råolje . Den innledende raffineringsprosessen for begge er like . Videreforedling og tilsetningsstoffer , men gjøre dem helt forskjellige produkter. Diesel Fuel

Diesel er noe drivstoff laget for å brukes i en dieselmotor . Mest diesel er raffinert fra råolje , men i økende grad , diesel laget av biomasse eller naturgass blir tilgjengelig.
JP5

JP5 drivstoff er en jet - fremdrift drivstoff gjort til strenge militære spesifikasjoner . Basert på parafin , er den viktigste forskjellen mellom JP5 og andre jet drivstoff den har en høyere flammepunkt og er nødvendig for bruk på carrier- baserte fly.
Tilgjengelighet

JP5 drivstoff er allment tilgjengelig rundt om i verden og møter militære spesifikasjoner for NATO , USA, Storbritannia og andre land . Diesel er også tilgjengelig over hele verden , men hvilke klasse eller karakterer er tilgjengelige i noen bestemt sted bestemmes mer av klimaet eller årstid enn hvilke typer dieselmotorer der drivstoffet skal brukes . Tynnere karakterer eller drivstoff med spesielle anti - gel tilsetningsstoffer er nødvendig for å holde drivstoff fra herding i kaldt vær områder .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134957.html

Previous:
Next:

diesel Fuel