Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan komme Merket Diesel Fuel

Merket diesel er diesel som har blitt farget med fargestoffer for å indikere spesifikke bruksområder. Generelt er markert diesel beregnet for bruk på båter, landbruksmaskiner og anleggsmaskiner. Biler og lastebiler som bruker motorveiene er ikke tillatt å bruke merket diesel. Faktisk trenger du en regjering tillatelse til å selv kjøpe merket diesel, og det er tunge juridiske straffer for uautorisert bruk. Hvis du trenger merket diesel, må du lære hvordan du skal gå gjennom de riktige juridiske kanaler for å få det. Du trenger
Permit
konto med bulk drivstoff forhandler
Lagring fat eller tank
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp riktig tillatelse fra din lokale taxing myndighet. Dette betyr et besøk til skattekontoret i byen din. Du må ha et legitimt behov for markert drivstoff før du kan få en lisens. Ring fremover for å finne ut hva slags dokumentasjon du trenger å ta med deg.
2

Finn en bulk diesel forhandler som er lisensiert til å selge merket drivstoff. Du kan finne ut dette med en enkel telefon til forhandleren eller ved å vise forhandleren hjemmeside.
3

Shop rundt for bulk drivstoff forhandlere. Du ønsker å få den beste prisen per gallon for diesel, så gjør noen sammenligning shopping før du godtar å kjøpe fra ett bestemt forhandler.
4

Sett opp en konto for å kjøpe merket diesel fra din valgt forhandler. Vær forberedt på å gi giveren et kredittkortnummer for å sette på filen. Noen forhandlere kan også kreve at du setter opp en vanlig leveringsplan for din merket drivstoff.
5

Ha en plass klar til å lagre markert drivstoff du skal ha levert. Dette kan være en stor tank eller fat som helst oppbevares på et kjølig og tørt sted. Avhengig av hvor mye drivstoff du har levert, kan du trenger å ha mer enn én lagertank på hånden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134795.html

Previous:
Next:

diesel Fuel