Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Slik starter en Diesel Når den går tom for drivstoff

Hvis en dieseldrevet lastebil går tom for drivstoff, vil det ikke starte igjen etter at du har fått noen diesel og putte den i tanken. En diesel vil ikke trekke drivstoff fra tanken til motoren hvis drivstoff linjen er full av luft. Du må først prime motoren med drivstoff før du prøver en vellykket oppstart. Du trenger
bileiere Manuell
Stor skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Se i bruksanvisningen for plasseringen av drivstoff primer pumpe og blø skru. Pumpen og skru vil bli plassert et sted i nærheten av dieselfilter på motoren. Primeren pumpen vil være en stor trykknapp, gummi pære eller vippebryter.
2

Løsne lufteskruen et par svinger. Den løse lufteskruen tillater luften å forlate drivstoff linje som drivstoff er trukket fra drivstofftanken til drivstoffilteret.
3

Pump primer pumpen til diesel kommer ut av løse lufteskruen. Primeren Pumpen er meget liten og drivstoff linjen kan ha mye vind, så vær klar til å pumpe i fem til ti minutter før du ser drivstoff kommer ut av lufteskruen.
4

Stram ned lufteskruen med skrutrekkeren.
5

Forsøk å starte motoren normalt. Du må kanskje dra motoren rundt 10 til 15 sekunder før den starter og går. Hvis motoren ikke starter innen 15 sekunder, gjenta grunning prosessen for å få mer drivstoff inn i dieselfilter og pumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134876.html

Previous:
Next:

diesel Fuel