Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan forbedre Diesel Fuel Performance, når Effektivitet

The Clean Air Act sitt 40-årsjubileum den 31. desember 2010. President Richard Nixon sa: "Jeg tror at 1970 vil bli kjent som året av begynnelsen, hvor vi virkelig begynte å flytte på problemene med ren luft og rent vann og åpne områder for fremtidige generasjoner av Amerika." Siden da har den Environmental Protection Agency (EPA), den føderale håndhever av Clean Air Act, og andre føderale tiltak som The Energy Policy Act av 2005, mandat stadig strengere diesel utslipp retningslinjer og bio-diesel krav til innhold. I reaksjon på miljøhensyn, nye produkter, tilsetningsstoffer og diesel blending alternativer er tilgjengelige for å forbedre diesel kvalitet. Instruksjoner
Fuel kvalitetsforbedringer
en

Bytt ut gamle injektor pumper som fornedre motor timing og drivstoff levering. Nyere enheter forbedre spray mønster i motoren topplokk å initiere en kraftigere slag og øke slepekraft. Drivstoffytelse også kan forbedres gjennom vann-metanol injeksjon, som er antatt å øke hestekrefter og dreiemoment. Metanol fungerer som en katalysator for å forbedre forbrenningen og reduserer eksostemperaturen. Truckers lenge har brukt denne metoden for å øke gass kjørelengde.
2

Legg propan til diesel å gjøre det brenne mer fullstendig og ren. Denne blandingen er rapportert å øke hestekrefter og redusere sot i sylinderne. På grunn av den EPA lavere svovelinnhold grenser, må diesel tilsetningsstoffer bli tilsatt for å erstatte tapt smøring. Noen tilsetningsstoffer hevder også å øke cetan rangeringer og forbedre vann separasjon i drivstofftanken. Cetane er diesel tilsvarer oktan i bensin.
3

Legg 1-2 gram av aceton for hver 10 liter diesel for å redusere stempelet hodet overflatespenning og bedre fordamping av drivstoff på hver makt slag. Dette er laget for å øke motorens effektivitet ved å brenne hver dråpe drivstoff mer fullstendig i stedet for å blåse det ut eksos som karbon gass.
4

delta i programmer som oppmuntrer samarbeid mellom myndigheter og industri til å lage og implementere økonomisk gjennomførbar programmer som skal beskytte miljøet. Under Energy Independence and Security Act of 2007, må diesel blander omfatte økende prosenter av bio-fornybare energikilder gjennom 2022. Denne lovgivningen, sammen med EPA 's ultra-lavt svovelinnhold retningslinjer igangsatt i 2006, kan hjelpe anspore utviklingen av drivstoff industrien teknologi og forbedre ytelsen og effektiviteten av diesel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134939.html

Previous:
Next:

diesel Fuel