Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan rydde opp en Diesel Fuel Spill

Diesel drivstoff søl noen ganger, uansett hvor hardt du prøver å hindre det. Dette er uheldig, fordi diesel kan forårsake permanente flekker i betong, kan forurense grunnvannet forsyning og kan ødelegge klær. Det er vanskelig å komme seg ut og den har en veldig ubehagelig lukt. Den beste måten å håndtere en diesel utslippet er å hindre at det skjer i første omgang. Men hvis et spill ikke kan unngås, det er skritt du kan ta for å rydde opp effektivt. Du trenger:
Enzymer
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe et produkt spesielt utviklet for å fjerne diesel fra klær. Det er flere av disse på markedet, og du kan få dem på nettet, på mange varehus og på noen auto deler butikker. Disse produktene vil fjerne drivstoff flekken samt lukten, hjelper deg å bevare din klær.
2

Få enzymer for å rydde opp i en diesel søl på betong. Det finnes mange gode produkter på markedet som inneholder diesel-spising enzymer. Disse enzymene bokstavelig sluke opp diesel i betongen, slik at det flekk-fri. Slike produkter er ideelle for de viltre dieselsøl på innkjørsler og fortau.
3

Bade dyr som har blitt dekket i diesel. En lang bad i varmt såpevann og noen gode scrub vil fjerne diesel fra pels eller fjær. Miljøorganisasjoner gjør dette med ville dyr som har blitt berørt av industrielle oljesøl.
4

Rydd opp diesel fra stoffet på innsiden av bilen med et produkt utviklet for dette formålet. Du kan finne flere produkter som vil fjerne diesel fra stoff på ditt lokale varehus. Du må bruke disse produktene på flekker inni bilen din så snart som mulig, for å unngå eventuelle dvelende lukter.
5

Samtale på ekspertene for miljøutslipp. Hvis du har sølt diesel på verksted eller til en vannforsyning, må du ringe byens myndigheter å la dem vite. Slike utslipp kan kreve inngripen av Environmental Protection Agency (EPA). EPA har profesjonelle opprydding metoder for slike utslipp som du ikke vil ha tilgang til på egen hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134797.html

Previous:
Next:

diesel Fuel