Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hva er en vann filter på en dieselmotor?

Dieselmotorer må ha sin drivstoff filtrert for forurensninger før den brukes. Men i motsetning til bensinmotorer, dieselmotorer, avhenger av brenselet selv for smøring, slik at det er kritisk for vann å bli filtrert ut i tillegg. Typisk Automotive Diesel Dual Filter

funksjon av vann og annen skitt filtrering vil typisk være kombinert i en enkelt filter. Filteret vil ha en bolle eller et annet reservoar på bunnen, siden vann, er tyngre enn diesel, vil synke til bunns.
Fjerne vannet

Diesel Filtrene vil ha en ventil i bunnen slik at vann kan dreneres. Dette er en enkel sak å åpne ventilen til alt vannet har rent bort, slik at bare diesel.

Mange biler er utstyrt med sensorer og elektroniske ventiler som utfører denne funksjonen automatisk.


Tegn på vannforurensning

Den typiske tegn på drivstoff forurensning er når motoren begynner å gå ujevnt, inaktiv grovt, eller mister makt. Dette kan være et symptom på enten fast eller vann forurensning, og det første trinnet er å tømme oppsamlet vann fra filteret, hvis det er en manuell-drain system;. Ellers, er den beste tingen å gjøre for å erstatte drivstoff filter

Hva er årsaken til vannforurensning
p Hvis du bor i et fuktig miljø, spesielt en med store daglige temperaturendringer, kan vann kondensere på innsiden av tanken, og forurense drivstoffet. Dette i sin tur vil overbelaste drivstoffilter. Andre årsaker til forurensning er når drivstoffet har blitt sittende i lang tid, enten inne i en lagertank, eller i en bil som ikke har vært drevet på en stund.
Fuel Filter Replacement

erstatning drivstoff-filtre er relativt billig, og erstatte dem er innenfor rammen av hjemmet mekaniker, men forsiktighet må tas for å ikke tillate luft inn i drivstoffsystemet, Når du er i tvil, bør oppgaven overlates til en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134823.html

Previous:
Next:

diesel Fuel