Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

No 2 Fyringsolje Vs . Diesel

Fyringsolje klasser , inkludert fyringsolje no. 2 og dieseloljer , blir ekstrahert i raffineringsprosessen for råolje . De kan kategoriseres som enten et destillat drivstoff ( en fyringsolje avdestillert under raffinering prosess som brukes for oppvarming, elektrisk kraftgenerering og i forbrenningsmotorer ) eller som en residual brensel ( den gjenværende væske igjen etter destillasjon av petroleum. ) fyringsoljer 1, 2 og 4 er brukt for oppvarming, og er alle svært like til dieseldrivstoff. Likheter

Diesel brensel er omtrent det samme som drivstoff oljer som brukes til oppvarming , inkludert fyringsolje no. 2 . Alle disse fyringsoljer omfatter komplekse blandinger av alifatiske og aromatiske hydrokarboner. Disse fyringsoljer bestå av ca 80 til 90 prosent alifatiske alkaner ( parraffins ) og sykloalkaner ( naftener ) som er hydrogen mettet , 10 til 20 prosent aromater og en prosent olefiner .
Diesel Fuel
< BR >

Diesel er et flytende brennstoff som benyttes i dieselmotorer , og det er hovedsakelig den samme som fyringsolje nr. . 2 bortsett fra at den har en begrenset cretane nummer, en måling av kvaliteten på forbrenning for diesel under komprimering tenning .
Fyringsolje nr. 2
< p > Fyringsolje no. 2 er det diesel som biler med dieselmotorer bruker til drift , det er noen ganger referert til som "road diesel. " Det er også brukt til oppvarming.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134915.html

Previous:
Next:

diesel Fuel