Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan Kast brukt olje ved å blande det med Diesel

Deponering av brukt motorolje kan være en problemfri. Innsamling, lagring og levering av olje til et behandlingssenter alle positur økonomiske og miljømessige risikoer. Ved å blande brukt motorolje med diesel på stedet, er disse forpliktelsene knyttet til spillolje disposisjon eliminert. Den diesel blandingen kan deretter brennes i en dieselmotor med brukt olje konsentrasjoner opp til 7,5 prosent som mandat fra Environmental Protection Agency. Du trenger Brukte motorolje
Diesel
50-gallon trommel eller blending system
Milk jug
Drill med blandebatteri vedlegg
Hånd hevert pumpe
Vis flere instruksjoner
en

Mål passende forhold av brukt olje i drivstoff til bruk for drivstoff i en dieselmotor. Siden partikler i brukt motorolje kan forårsake skader på motoren, er en 99-til-en-forhold anbefalt, noe som betyr at 1 prosent av blandingen ville bli brukt motorolje, mens 99 prosent ville være diesel.
2 < p> Mål ca en halv liter brukt motorolje ved å fylle halvparten av en brukt melk jug. Hell dette i en 50-gallon trommel. (Trinn to og tre kan hoppes over hvis en blanding system er tilgjengelig)
3

Fyll resten av fat med diesel. Bland brukt motorolje med diesel ved hjelp av en drill med en mikser vedlegg.
4

Sett inn en tube av blending system på bensintanken på en bil og den andre slangen inn i samlet brukt motor olje. Slå den på, og det vil ta seg av blending prosessen, automatisk deponering Drivstoff tilbake i tanken
5

Hevert blandingen ved hjelp av en hånddrevet hevert pumpe inn i bilen fra 50. - gallon fat. En automatisk pumpe kunne brukes, men sørg for at det er godkjent for pumping drivstoff før bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134968.html

Previous:
Next:

diesel Fuel