Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Typer Injector Pumps

Injeksjon pumper brukes i dieselmotorer til delver riktig mengde drivstoff til motoren og samtidig kontrollere flyten av drivstoff til motoren . De viktigste injeksjonspumper er enhetsinjektorer , common- rail injektorer og distribusjon injeksjon pumper . Disse spesifikke injeksjonspumper ikke finnes i vanlige bensinmotorer . Injektorer

Hovedfunksjonen enhetsinjektorer er å injisere diesel til motorens forbrenningskammer . Enheten injeksjon system eliminerer behovet for høyt trykk drivstoffrør og gir mulighet for en high- injeksjon press, fordi den kombinerer injeksjonspumpen og injeksjon dyse , noe som skaper en enkelt enhet .
Common Rail Injector

common- rail innsprøytningssystem ble først tilgjengelig for personbiler i 1997 og senere for lastebiler i 1999 . Common Rail -systemet reduserer eksosutslipp og senker motorstøy . Common- rail injektorer la drivstoffet til å passere gjennom harde linje rør til injektorene inn i forbrenningskammeret .

Distributør Injection Pump

Distribution injeksjonspumper er består av mindre komponenter enn common- rail og enhetsinjektoren pumper. I denne spesielle innsprøytningspumpe drivstoff pumpes til motorens ventiler ved en distributør stempel som skaper en roterende handling . Fordelingen injeksjon pumpen er drevet av dieselmotoren gjennom en spesiell drivenhet til halve hastigheten på motorene veivaksel enhet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134914.html

Previous:
Next:

diesel Fuel