Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan erstatte en Duramax 2500 HD Fuel Filter

Endring av drivstoff filter i en Duramax Diesel 6.6 liter kan forbedre bilens drivstoff kjørelengde og eliminere mange problemer med fuktighet i drivstoff linjer. Den Duramax Diesel ble innført i 2001 til både Chevy og GMC lastebiler, og er laget i Moraine, Ohio gjennom DMAX - en felles operasjon mellom General Motors og Isuzu. Skifte drivstoffilter bør ta omtrent to timer, hvis du aldri har gjort denne type arbeid før. Alle verktøy og deler som er nødvendige for denne jobben er tilgjengelig på bilen deler butikker. Du trenger:
Tenger
dreneringspannen
Rags
New drivstoffilter
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret på bilen. Lokaliser drivstoff filteret på siden av motoren. Plasser renne pannen under drivstoffilter
2

Åpne ventilen på bunnen av drivstoffilteret -. Vil ventilen slippe skitne drivstoff og vann fra drivstoffilteret. Tillate drenering i omtrent to minutter.
3

Fjern den elektriske kretsen, som ligger på bunnen av filteret, fra dens ledningsnett (dette er kjent som vann-i-brensel-sensor) .
4

Fjern vann-i-fuel sensor helt fra bunnen av dieselfilter.
5

Spin filteret mot klokken for å fjerne den fra øvre bolig eller drivstoff forsamlingen. Bruk tang på et filter som sitter fast på eller korrodert.
6

Monter det nye filteret på toppen først. Snurr filteret tilbake inn i øvre drivstoff linjen og brenselvarmer montering. Vri med klokken til du har ca 30 fot-pounds av dreiemoment på filteret (hvor mye dreiemoment du vil bruke til å stramme en skrue).
7

Sett i den nedre delen av dieselfilter montering. Lukk tappekranen.
8

Pump primer på toppen av dieselfilter montering 30 ganger, eller til pumpen knappen blir vanskelig å presse. Start lastebil og se etter eventuelle drivstofflekkasjer. Dersom kjøretøyet ikke starter, gjenta primer pumpe inntil primer-knappen blir stiv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134894.html

Previous:
Next:

diesel Fuel