Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan begrensning jeg Motor Oil lage Diesel

Den enkleste forklaringen på hvordan du kan hente diesel fra brukt motorolje er dette: Oljen skal varmes opp til et punkt der diesel er nedstøva inn i en steam, da diesel damp må konverteres til væske og lagret. Den minimale utstyret som trengs for å gjøre dette er en inngang beholderen, en varme generator, en bensinkanne og et kjølesystem. Gjøre lekser. Hvis montert feil, kan dette systemet være dødelig. Input Storage Container

Skaff en metallbeholder som tåler temperaturer opp 1000 grader Fahrenheit for lengre perioder. Fyll beholderen med spillolje som skal konverteres. Denne metoden anses farlig.
Heat Generator

Hev temperaturen på spillolje til minst 500 grader, helst med bruk av en varmekilde som kjører på diesel, så det kan selv opprettholde etter første løp. Denne metoden anses som svært farlig.
Fuel Container

Fest en hette til inngangen beholderen. Kjør et rør fra panseret til en drivstoff-rated container.
Cooling System

Kjør kaldt vann over panseret på innspill beholderen å konvertere diesel damp til væske. Dette vil tillate den flytende diesel for å løpe gjennom røret inn i brennstoff beholderen. Denne metoden er svært farlig også. Tett panseret for å hindre at vann kommer inn i spillolje eller det vil være en eksplosjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135003.html

Previous:
Next:

diesel Fuel