Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan øke Fuel Economy i dieselmotorer uten at garantien gjøres ugyldig

Drivstofforbruket refererer til mengden drivstoff som trengs for å reise en viss avstand. Dieselmotorer avvike fra bensinmotorer ved at en dieselmotor bruker kompresjon for å kjøre motoren, mens en gass-drevet motor benytter en gnist for å oppnå det samme mål. Folk kan normalt få flere miles per gallon fra en dieselmotor enn en gass-drevet en, men diesel bensintanker er større og motorene er typisk mer utsatt for støy. Produkter finnes som kan forbedre drivstofføkonomien og gass kjørelengde. Instruksjoner
en

Hold et reservebatteri ren luft filter, spesielt hvis du bor på - eller kjøre ofte på - støvete skitt eller grusveier. Dette kan forbedre gass kjørelengde og drivstofføkonomi fordi det ikke vil knele motoren din med unødvendige masse skitt. ​​
2

Hold tennplugger, lokk og rotor og komprimering ledninger oppdatert og fungerer. Har dem testet en gang i måneden og erstattet etter behov. Dette vil sikre et fungerende motor.
3

Coast til en stopp og akselerere lett å gi motoren den glatteste turen mulig.
4

Drive ingen raskere enn 60 miles per time, og prøve og holde seg over 40 miles per time så mye som mulig, så fartsgrensen tillater. Dette vil forbedre drivstofføkonomien.
5

Fyll opp på gass i kjøligere deler av dagen, og prøver å ta motorveiene heller enn å sitte i stop-and-go-trafikk. Reiser i den varmeste tiden av dagen på sideveier og sekundære veier kan alvorlig skade drivstofføkonomi.
6

Kontroller og erstatte oksygen sensor som trengs.
7

Legg ytelse Forsterker til din motor og drivstoff injektor rengjøringsmidler når vedlikeholde bilen for å holde motoren i gang effektivt.
8

Kontroller at alle væsker er rene og har rett viskositet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134854.html

Previous:
Next:

diesel Fuel