Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Slik konverterer matolje Into Diesel

Mange amerikanere er klar over at dieseldrevne biler får bedre gass kjørelengde, men tror fortsatt de gamle stereotypier om dieselbiler blir skitne og svak. De er ikke oppfattes som fremtiden for grønn teknologi slik at hybrider er. Men når Rudolph Diesel oppfant dieselmotoren, var det med den hensikt at de skulle kjøres på vegetabilske og planteolje. Faktisk er det akkurat det de fleste dieselbiler brukes til petroleumsindustrien innså at de kunne markedsføre sine leftovers fra bensin raffineringsprosessen for bruk i dieselbiler i 1920. Dagens dieselmotorer har evnen til å løpe på biodiesel, et brensel basert på raffinerte vegetabilske olje som kan raffineres i hjemmet. Du trenger
en liter av nye vegetabilsk olje
200ml metanol, 99 prosent ren
Lye katalysator, kaliumhydroksid (KOH), ikke mindre enn 92 prosent ren
Blender
Scales nøyaktighet på 0,1 gram
Målemugge
halv liter gjennomskinnelige (# 2 plast) container med skrue-on cap
to trakter til å passe beholderne 4
, 2-liters brusflasker, to med en lite hull boret i bunnen
duct tape
termometer
Vis flere instruksjoner
en

Mål KOH inn i en plastpose som kan lukkes, være sikker på å jobbe raskt slik at vannet ikke ikke blir absorbert. Hvis det er 92 prosent ren, bruker 5,3 gram, 4,9 gram hvis det er 99 prosent ren
2

Hell 200 ml metanol til en av de halv liters beholdere med trakten.. Legg luten sakte og cap blandingen. Swirl i rundt for å blande det, i ca 10 minutter - være sikker på at alt er oppløst og det er blandet helt
3

Varm oljen til 130 grader Fahrenheit og plassere den i en ren. blender. Tilsett forsiktig metanol-blanding (metoksyd) til blandeapparatet. Slå den på lav hastighet og bland i ca 30 minutter.
4

Hell blandingen i en 2-liters flaske, skru på lokket tett og la det sitte. Blandingen vil sette seg etter omtrent 24 timer. Resultatet vil bli en lettere, lysere væske på toppen og en tyngre, mørkere væske på bunnen
5

Hell det øverste laget i en egen 2-liters flaske -. Dette er biodiesel. Hvis du får noen av de mørkere væske, som er glyserin, i ren flaske, la den slå seg i lag igjen og hell biodeisel laget inn i en ny ren flaske.
6

Test batch for kvalitet med vask test eller metanol metoder.
7

Legg 25 milliliter biodiesel til 225 millileters metanol for metanol testing. Det bør oppløses fullstendig. Hvis det er noen rester, så må du justere behandlingen.
8

Bland en lik mengde biodeisel og vann for å vaske test. Rist raskt. Innen noen få minutter, bør du prøve bosette seg i to klare lag. Dette betyr at det er rent.
9

Vask resten av biodiesel når den passerer testene. Ta en 2-liters flaske med et hull i bunnen, som har blitt tapet over. Sett en halv liter vann i den og legge den biodeisel.
10

Cap flasken og kastet den på høykant for å blande vann og drivstoff. Plasser flasken oppreist og la blandingen sette seg. Etter bosetting, fjern tapen for å drenere vannet fra flasken.
11

Gjenta vaskeprosessen to eller tre ganger til drivstoffet er klart. Det vil være klar til bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134853.html

Previous:
Next:

diesel Fuel