Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Definisjon av Ufarget Diesel Fuel

Du kanskje ikke legge merke til hva farge diesel du setter inn i motoren din, men både Internal Revenue Service og Environmental Protection Agency vier oppmerksomhet. Skatt Status

ufarget diesel blir skattlagt når den forlater raffineriet under Internal Revenue Service (IRS) krav. Rødt fargestoff tilsettes til ikke-veien dieselolje før den forlater terminalen til å indikere sin ikke-skattestatusen. Så, hvis du kjører på motorveien, trenger din diesel å være klar.
Highway Diesel Fuel

Environmental Protection Agency (EPA) bruker tilstedeværelse eller fravær av rødt fargestoff for å indikere om drivstoffet er for highway bruk (ikke farget) eller for ikke-road bruk (farget) under sin diesel forskrifter. Siden 2006 har highway diesel vært ultra-lav svovel diesel.
Spesifikasjoner
ULSD blir obligatorisk for off-road bruk i juni 2010

I juni 2006 , reduserte EPA det tillatte nivå av svovel i hovedvei dieseldrivstoff på maksimalt 15 deler per million (ppm) svovel. Diesel brukes av ikke-road motorer, tog og marine fartøyer er faset i å følge samme standard og det vil bli obligatorisk 1 juni 2010.
Warning
< p> En av metodene for å forebygge diesel fra gelering er å legge parafin. Den parafin har mindre voks i det og dermed redusere klumper som skjer når temperaturen synke. Problemet er at parafin er farget rødt. Hvis du bruker denne metoden, må du være forberedt på å forsvare deg selv til Department of Transportation inspektører.
Unntak fra regelen

Noen on-road kjøretøyer kan komme unna med bruke farget diesel på amerikanske veier. De som brukes av non-profit organisasjoner (for eksempel skoler) og regjeringen har lov til fordi de ikke betaler skatt på drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134834.html

Previous:
Next:

diesel Fuel