Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan Mix Diesel Fuel for Best Performance

Siden lovfesting av Clean Air Act nesten 40 år siden, har økende offentlige miljøhensyn motivert Kongressen til mandat produksjonen av ultra-lav svovel diesel drivstoff blandet med stadig økende mengder fornybare bio-drivstoff. Disse tiltakene har ført diesel kjøretøy operatører og deres etter-markedet leverandører for å fremme ulike metoder for å øke motorytelse, drivstoff kvalitet og økonomi for å motvirke høyere kostnader og lavere smøring av de nyere blander. Det er noen få drivstoff-ekstrautstyr teknikker du kan prøve, men husk at bunnlinjen er det ikke best ytelse blanding, fordi det avhenger av hvordan motoren vil bli brukt, hvor mye det vil koste å forbedre ytelsen og hva er prioriteringene for motoren. Instruksjoner
en

Introduser tilsetningsstoffer til drivstoff. Produkt produsenter si deres tilsetningsstoffer forbedre motorytelsen fordi de renser tilsmusset injektorer som gjenoppretter riktig spay mønstre som resulterer i forbedret forbrenning. Olje-baserte additiver også legge tilbake til bensinen den smørende evne som gikk tapt med innføringen av lavt svovelinnhold. Disse væsker har også en tendens til å bremse drivstoff degradering og tannkjøtt oppbygging ved å øke oksidering og varmestabiliteten til dieseldrivstoff. Endelig kan tilsetningsstoffer hjelpe drivstoffiltrene separat ut vannet og redusere rustdannelse på metalldeler.
2

Kjøp et drivstoff chip. Denne enheten er ment å redusere gassforbruket, lavere utslipp og øke motorytelse. Det varierer i kompleksitet, fra et metall disk limt til drivstofftanken som angivelig sender et oksygennivået resonans til drivstoff, til en elektronisk komponent som erstatter eksisterende drivstoff chip i bilens Electronic Control Unit (ECU). ECU er motorens elektroniske hjernen som blant annet styrer, via sitt eget drivstoff chip, motorens drivstoff forsyning krav. Skifte fabrikken chip, med en av de spioneringen etter-markedet elektronisk bensininnsprøytning chips, endringer drivstoffanlegget kommandoer for å re-konfigurere drivstoff injeksjon, timing forhånd og drivstoff press.
3

Installer en vann /metanol Injection system. Sprøyting en fin tåke av denne blandingen inn i forbrenningskammeret senker topplokk temperaturer og, viktigst for en dieselmotor, reduserer eksosgassen temps. Dette resulterer i renere mer fullstendig forbrenning, bedre drivstofføkonomi, og økt strøm en reduksjon av karbondioksid partikler i atmosfæren. Alkohol /vann-injeksjon har også blitt brukt med lignende resultater.
4

Mix propan med diesel for å bedre forbrenning og motor ytelse.Dette blandingen kan også øke hestekrefter og redusere karbonutslipp. I tillegg vil legge en eller to gram av aceton for hver 10 liter drivstoff, som metanol og alkohol, redusere stempelet hodet overflatespenning og forbedre forbrenningskammeret drivstoff brenne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134945.html

Previous:
Next:

diesel Fuel