Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Lover Angående Trafikk Sitater på privat eiendom

En sjåfør må ha en stat førerkort og forsikring og for å møte statlige kjøretøy standarder for å kjøre på offentlig vei. Dette betyr ikke at trafikkreglene ikke gjelder på privat eiendom. Polititjenestemenn kan fortsatt sende trafikk henvisninger på privat eiendom hvis en sjåfør bryter visse regler. De fleste av disse forskriftene gjelder for en sjåfør som skaper en usikker situasjon eller skaper en plage for eieren. Sikkerhetsbelter

bilbelte lover gjelder for alle drivere, inkludert drivere på privat eiendom. Delstaten California krever drivere og passasjerer på offentlige parkeringsplasser og garasjer for å følge bilbelte lover. Lovene som angir den riktige måten å bruke bilbelte samt sete-belte vedlikehold standarder også gjelde for et kjøretøy på privat eiendom.
Auto Ulykker
p Hvis en auto ulykke inntreffer, må førerne av kjøretøyene rapportere ulykken til politiet hvis den totale skadene på kjøretøyene er over en økonomisk terskel eller et kjøretøy skadene en passasjer eller fotgjenger. Torrance, California, setter dette minimum rapportering terskel på $ 750. Sjåførenes ansvar å rapportere en bilulykke gjelder fortsatt når ulykken inntreffer på privat eiendom. Ifølge Goodyear, Arizona, nettside, kan statlige politifolk ikke utstede et sitat når en ulykke skjer på privat eiendom.
Parkering

parkering på privat eiendom krever eieren av privat eiendom for å gi samtykke. Dette kravet omfatter bruk av en vei eller parkeringsplass der det finnes parkometre, fordi samtykke er bare gyldig, mens det gjenstår tid på måleren. En rettshåndhevelse offiser kan sitere et kjøretøy for parkering eller kjøring på privat eiendom dersom eieren av eiendommen ikke tillater det, siden føreren av kjøretøyet er adgang forbudt.
Disability

deaktivert parkeringstillatelse er tilgjengelig for en person som er kvalifisert for det, om funksjonshemming er midlertidig eller permanent. En privat grunneier kan tilby en spesiell parkeringsplass til plakaten holdere, og ofte lyse blå linjer skissere parkeringsplass. Lovene for misbruk av en funksjonshemmet parkeringstillatelse gjelder drivere på privat eiendom, og sjåfør som ikke viser tillatelsen eller bruker en tillatelse uten tillatelse kan få et sitat.
Straffbare forhold

DUI lover fortsatt gjelder når en sjåfør er på privat eiendom. En fører som er beruset presenterer en fare for allmennheten selv om de ikke kjører på offentlig vei. Når en driver mottar en statlig lisens, innebærer denne lisensen samtykke til en lov namsmannen for å sjekke for rus når som helst. Uvøren kjøring lover gjelder også for drivere på privat eiendom, samt lover som forbyr andre straffbare overtredelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149869.html

Previous:
Next:

trafikk billetter