Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan du kan snakke deg ut av en fartsovertredelse billett

Siden vi tilbringer mye tid i bilene våre i Los Angeles, er det uunngåelig slutt vil vi få rappa for fartsovertredelse. Bare fordi du blir stoppet betyr ikke at du faktisk nødt til å få en billett. Du trenger
Confidence
Bright smil
Tålmodighet
contrition
Vis flere instruksjoner
1 p Hvis du tror du er den de 'har fanget, trekke over umiddelbart og slappe av.
2

Smile og gjøre hva du fortalt. "License og registrering please" er boret. Ikke prøv å snakke til offiser har mottatt etterspurte materialer fra deg. Offiserer er veldig fokusert, og det er best å ikke forstyrre deres fokus.
3

Når du blir spurt, innrømme at du visste at du var fartsovertredelse. Da være ganske og la ham skjelle deg. Se sønderknust og beklager og erkjenner det du gjorde var galt. La politimannen være autoritativ, vil det gjøre ham føler at han gjør jobben sin. Før han begynner å skrive opp billetten, engasjere ham i lys småerte designet for å distrahere ham fra å skrive opp billetten.
4

gjøre øyekontakt (selv om han har på seg ugjennomtrengelige solbriller) og skinne dem Pearly hvite. Være sjarmerende, oppriktige og engasjerende ... morsomt er et pluss, men det kan slå tilbake. Hvis du kan flørte på en subtil måte, gå for det. Mens utvikle en rapport, spør om det er mulig å motta en advarsel bare denne gangen.
5

Smil og holde kjeft.
6

Look takknemlig og underordnet.
Side 7

Takk ham og kjøre bort. Ikke kall vennene dine på mobilen din før du er ute av syne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149748.html

Previous:
Next:

trafikk billetter