Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Kalibrering regler for et Radar Gun

Radar våpen er kalibrert av sine produsenter, både ved produksjon og regelmessig gjennom hele utstyrets levetid. Hvor ofte en radar pistol bli kalibrert bestemmes av lovgivningen i staten og retningslinjer for politiet å bruke utstyret. Ikke planlagte rekalibrering kan kreves når noen av de vanlige kalibrering tester produsere unormale resultater. Selv om politiet avdelinger er i stand til å bestemme sine egne planer og regler for kalibrering testing, de fleste følger en tidsplan for kalibrering testing som inkluderer tester i begynnelsen av hvert skift, etter hvert sitat som radaren pistolen blir brukt og på slutten av hvert skift . Det er tre vanlige metoder som brukes i disse kalibrering tester. Stemmegaffel Testing

Tuning gafler som er kalibrert til å registrere bestemte hastigheter kan plasseres foran en radar pistol for testing. Hastigheten at radaren pistolen skal vise for en spesifikk stemmegaffel blir innskrevet på metalloverflaten. Generelt, er en innrømmelse av pluss eller minus ett MPH anses som en akseptabel variansen i avlesning fra en stemmegaffel test. Den tuning gafler selv kan noen ganger bli skadet eller bøyd, rendering deres signal unøyaktig. Når en dårlig lesning er hentet fra en stemmegaffel test, er ytterligere tester utført for å finne ut om feilen ligger i stemmegaffel eller radar pistol. Defekte tuning gafler kan også kalibreres av produsenten på langt mindre kostnader enn radar våpen.
Drive Thru Testing

Nøyaktigheten av en radar pistol kan testes ved å fokusere på en stillestående objekt mens politiet kjøretøyet beveger seg på en bestemt hastighet. For disse tester, er avlesningene fra radaren pistolen i forhold til kjøretøyets hastighet og indikert med bilens speedometer. Stemmegaffel tester og i området kontroller kan anvendes i tilfelle av et avvik for å bestemme kilden til feil, uansett om det er den radar pistol eller kjøretøyet. Kjør gjennom testing kan også utføres ved å kjøre en bil på en kjent hastighet mot en stasjonær radar pistol og sammenligne sine avlesninger.
Området sjekke Testing

et område sjekk, er den radar våpenet pekende i forskjellige retninger, og avlesninger blir tatt for å bestemme tilstedeværelsen av eventuelle forstyrrelser. Stasjonære objekter er målrettet, og en lesning av null MPH er ønsket. Hvis andre målinger tyder på en viss bevegelse, kilden til interferens og dens potensial for å oppheve avlesninger fra biler i bevegelse bestemmes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149816.html

Previous:
Next:

trafikk billetter