Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Trafikk Skole Krav

Trafikk skole er et alternativ som tilbys av mange stater til bilister som har begått en mindre trafikk brudd. Formålet er å fremme trygge, defensiv kjøring teknikker heller enn å vurdere poeng på din kjøring posten. Fordeler

For en, i teorien i hvert fall, vil delta på en kjøreskole gjøre deg til en tryggere sjåfør, som fordeler ikke bare deg, men andre på veien. Det hjelper også holde motorkjøretøy forsikring priser lave. Jo flere poeng du opparbeider deg, jo mer sannsynlig er det at du vil måtte betale høyere forsikringspremier.
Hvem kvalifiserer

Egentlig kan du ta akkrediterte trafikk skoleklasser på egen hånd uten å motta en trafikk henvisningen. I visse tilfeller kan det redusere forsikringspremier. Vanligvis, skjønt, avgjør retten om du kvalifiserer for trafikk skolen. Retten bruker retningslinjer for å avgjøre om du er kvalifisert, men generelt hvis du har mottatt en mindreårig sitering som å kjøre et stoppskilt uten å treffe en fotgjenger eller et annet kjøretøy, er sjansen stor for at du vil kvalifisere. Hvis du har en lang liste med trafikkforseelser, er det mindre sannsynlig at retten ville tilby trafikk retten som et alternativ (spesielt hvis du har vært gjennom det umpteen ganger før).
som ikke kvalifiserer

Du er usannsynlig å kvalifisere for trafikk retten hvis du har hatt en annen krenkelse i løpet av de siste 18 månedene, og deltok trafikk skolen, blitt sitert for kjøring under påvirkning av alkohol eller narkotika, uteble for rettsmøtet eller ikke betale avgifter og bøter, eller begrunnelsen var for å kjøre mer enn 25 miles per time over fartsgrensen. Annet enn disse store områdene, hvis din kjører ikke heve nivået på en forbrytelse krenkelser, er det sannsynlig at du vil få muligheten til å rydde opp i kjøring posten ved å delta på skolen.
En hytte industrien er født

Siden domstolene i mange stater har begynt å tilby trafikk skolen som en måte å bedre utdanne og trene drivere, de har også lov til å ta klasser over Internett. Mens noen stater ikke har vært så mild, mange har sertifiserte online trafikk klasser som, når fullført, tilfredsstiller retten, og de punktene du har mottatt vil bli fjernet fra posten din. Internett alternativet kan fleksibilitet til å ta klassene på ferie og innen tidsplanen, så lenge du passerer klassen innenfor domstol-tildelt tidsperiode. I de fleste tilfeller er den elektroniske alternativet svært kostnadseffektiv. Det er klasser på nettet for så lite som 15 dollar.
Ingen Internett klasser

Nesten hver stat har sin egen trafikk skolen, som krever deltakelse på plasseringen av rettens velge . Vanligvis er de klassene som tilbys over en 5-dagers periode i kveld for de som har dag jobber eller over 2 dager (vanligvis på en helg). Helgen klasser er vanligvis all-dag saker, så ta snacks og vann, og (dette er en ting domstolen er en Stickler om) være på gang. Hvorvidt du ta internett eller i-person klasser, vil trafikken skolen ikke eliminere avgifter og straffer vurderes av retten for trafikk brudd.
Sørg for at skolen er anerkjent av staten

p Dette er et svært viktig poeng. Vanligvis kan du finne ut fra kontorist av domstolene hvilke skoler anses godkjent og som ikke er i staten. Vær sikker på at du delta (eller bruke internett hvis tillatt) en skole som er anerkjent av retten. Ellers er det bortkastet tid og penger, og vil ikke ha noen innvirkning på din kjøring posten. I et worst-case scenario, kan det hende du må ta klassene på nytt ved en sertifisert skole.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149778.html

Previous:
Next:

trafikk billetter