Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Guide til Fighting en fartsovertredelse billett

Uh oh. Nå har du gjort det. Du hører sirenen. Du får trukket over. En streng utseende offiser ønsker å vite om du er klar over fartsgrensen og ber om din lisens og registrering. Du er i ferd med å få en fartsbot. Uansett hvordan du kan slå den? Be Nice

første sjanse til å bekjempe fartsovertredelse billett skjer før offiser utsteder det til deg. Du håper han vil la deg gå med en advarsel. Polititjenestemenn svare på høflighet akkurat som resten av oss, så vær høflig. De håndtere voldelige fredløse på regelmessig basis, og offiserer har blitt drept under trafikk stopper, så sørg for at det ikke er noen sjanse for at du kan bli oppfattet som en trussel. Trekke over umiddelbart, forbli i bilen, skru på innvendige lys hvis det er mørkt ute, slår av radioen og holde hendene på rattet. Vente tålmodig for offiseren å nærme seg.
Spør Officer for Mercy

La kontoret spørre hva han kommer til å spørre og gjennomgå dokumentene han kommer til å be om før du ber om en utsettelse. Når preliminaries er ute av veien, kan du forklare hvorfor du ikke bør billett. Hvis du vet at du var fartsovertredelse, benektes det kan være forgjeves. Det kan også være feil å innrømme det, med mindre du ikke har tenkt å bestride noen billett. Det kan være rimelig å si at du ikke var klar over fartsovertredelse din. Hvis du har ingen formildende omstendigheter for å sitere, er det bare å be om en pause kan gjøre jobben. Hvis du er utstedt en billett, men tror det ble utstedt ved en feil, dokumentere relevante bevis hvis du kan. Gjør detaljerte notater eller ta bilder som vil bidra til å gjøre ditt tilfelle.
Spør Court for Mercy

Law student og veteran speeder Stewart Rutledge rapporterer at han har vært i stand til å unnslippe en billett ved å arrangere å snakke med offiseren snart etter at billetten var utstedt. "Du bedre har en historie eller noen grunn til å motivere offiseren å slippe deg ut .... Jo mer offiseren kan identifisere seg med deg, jo mer sannsynlig er han å ønske å vise deg nåde."
P Hvis offiseren vil ikke gi etter, det er opp til retten. Være på tide for din første hørsel og påberope seg ikke skyldig hvis du ønsker å bestride billetten. Når en domstol dato for en rettssak har blitt tildelt, kan du være i stand til å sikre en forsinkelse. Vær sikker på å delta på rettssaken, ellers vil du bli funnet skyldig automatisk. På den annen side, i mange stater, om tjenestemannen ikke vises, er du på kroken.
P Hvis du ikke kan unnslippe billett, kan dommeren være villig til å redusere fine. Du kan også være i stand til å holde hvis off posten din, slik at din forsikring er upåvirket. Be retten kontorist hvis en alternativ straff er mulig. Husk at eksakte prosedyrer kan variere fra én jurisdiksjon til en annen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149777.html

Previous:
Next:

trafikk billetter