Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Fordelene av License Plate Recognition Technology

License Plate Recognition (LPR) teknologien bruker bildebehandling for å identifisere kjøretøyet bilskilt. Teknologien er rask og i stand til å identifisere og registrere en lisens plate nummer under de fleste vanlige kjøreforhold, blant annet når en bil beveger seg i høy hastighet og om natten. Det gir fordeler i politi, sikkerhet og kjøretøy tilgang. Trafikk Enforcement

License plate anerkjennelse teknologi er en fordel i flere områder av trafikk håndhevelse. For eksempel kan en lisens plate anerkjennelse enhet settes i et veikryss og registrere lisensen plate av en bil som kjører på rødt lys. En referanse kan deretter sendes til den registrerte eieren av bilen. På samme måte kan en LPR-enhet plasseres i et område der fart er et vanlig problem, og registrere brudd for oppfølging gjennom med et sitat.
Law Enforcement

lisens plate anerkjennelse teknologi har flere applikasjoner i områder av rettshåndhevelse. En LPR-enheten kan monteres på en patrulje bil for å spille inn plater av forbipasserende biler. Denne informasjonen kan deretter sammenlignes med politi data base for biler i forbindelse med en forbrytelse. Dette er nyttig i Amber varsler, finne stjålne biler og gjennomføring forbrytelse warrants.
Kjøretøy tilgang

En LPR-systemet er også nyttig for kjøretøy tilgang. På bomveier, kan disse systemene brukes til å tillate biler å passere gjennom bompenger porter uten å stoppe. LPR registrerer plate av bilen og tilknyttede nummeret med den registrerte eieren. Regningen kan deretter sendes i posten. Denne teknologien også kan brukes i sikre, gated steder. Når et kjøretøy registrert i en database nærmer seg en sikkerhet gate, gjenkjenner systemet lisensen plate, og porten åpnes automatisk. Dette gjør at føreren kan passere uten avbrudd og eliminerer muligheten for en adgangskode blir stjålet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149814.html

Previous:
Next:

trafikk billetter