Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hva er hensynsløs kjøring generelt?

Uvøren kjøring er et bevegelig trafikk brudd. Uforsiktig kjøring, feil kjøring eller kjøring uten tilbørlig aktsomhet og oppmerksomhet er alle mindre alvorlig enn hensynsløs kjøring. Når man fører et kjøretøy på en hensynsløs måte, uansett årsak, kan han bli tiltalt for hensynsløs kjøring eller uvøren bruk. Uvøren kjøring er et alvorlig lovbrudd. Årsaker til hensynsløs kjøring

Når noen kjører uvørent, han viser ingen omsorg for andres sikkerhet og reglene i veien. Dette er en mental tilstand og kan være et resultat av en av følgende kjente årsaker: ekteskapelig /forholdet strid eller oppløsning, personlighetsforstyrrelser, fyllekjøring, kjøring under påvirkning av narkotika, gruppepress og road rage. Selv om uvøren kjøring har blitt studert av psykologer, kan ingen årsak bli tildelt hver person dømt for kjøring uvørent.
Straff for hensynsløs kjøring

uvøren kjøring er ofte straffes med bøter, fengsel, førerkort suspensjon eller tilbakekall, fart, kjøre på rødt lys, bruke pausene plutselig på våte veier forårsaker skyve eller skrens, kjøring uten frontlykter, uoppmerksom kjøring, å være i en bilulykke eller promillekjøring. Straff avhenger av hvor du bor. Uvøren kjøring kan føre demerit punkter som skal brukes på lisens. Over en 12-måneders periode, hvis det er 12 eller flere demerit poeng på førerkortet ditt, vil lisensen bli suspendert.
Utfordrende hensynsløs kjøring i retten

uvøren kjøring kan forsvares i retten ved å hevde at de lover eller forordninger var ikke klart. Dette ville bety at loven var grunnlovsstridig og ugyldig fordi definisjonen av loven var så vage. For det meste, har statene lyktes i å bevise at lovene definert reglene klart, men noen har funnet ut at lovene var, faktisk, unconstitutionally vag.
Separat Lovbrudd

Fyllekjøring og hensynsløs kjøring kan både bli belastet som separate lovbrudd. Bevis som forårsaket hensynsløs kjøring kan være tillatelig i retten. Bevis for drikking mens du kjører, for eksempel, kan vise seg å være årsaken til at hensynsløshet skjedd, og i stedet kan brukes til å dømme en av kjøring under påvirkning (DUI).
Hensynsløs kjøring ved State

I hver stat, er alle som viser en vilter ignorering for rettighetene eller sikkerheten til mennesker og eiendom ved høy hastighet eller i en farlig måte skyldig i hensynsløs kjøring. Alabama straffer inkluderer et første angrep straff av fengsel i fem til 90 dager, en bot mellom $ 25 og $ 500 eller begge deler. I Alaska, er noen dømt for hensynsløs kjøring skyldig i en forseelse og kan få en bot på ikke mer enn $ 1000 eller fengsel for ikke mer enn et år. Arizonas første gang uvøren sjåfører er skyldig i klasse 2 forseelser og kan ha sin konsesjon inndratt. California og Arkansas dele den samme straffen som Alabama. California kan fengsle uvøren sjåfører mellom fem og 90 dager eller utstede en bot på ikke mindre enn $ 145, men ikke mer enn $ 1000 eller begge deler. En overtredelse i Tennessee er en klasse B forseelse. Virginia sier at alle sjåfører dømt for hensynsløs kjøring vil ha en permanent rulleblad og vil motta seks demerit poeng på førerkortet sitt. Washington state straffer hensynsløs kjøring ved enten fengsling av ikke mer enn ett år og /eller en bot på ikke mer enn $ 5000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149815.html

Previous:
Next:

trafikk billetter