Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Montana Straff for hensynsløs kjøring

Montana statlige lover krever bilistene til å unngå uforsiktig og uvøren kjøring - definert som kjører for fort for forholdene eller på en måte som er farlig for andre bilister - og å operere sine biler på en forsvarlig og forsiktig måte. De som bryter hensynsløs kjøring lov i Montana kan møte en bot, fengsel eller begge deler. Uvøren kjøring

Montanas statens lover definere hensynsløs kjøring som fører et kjøretøy med forsett eller vilter ignorering for sikkerheten til publikum eller eiendom. Den hensynsløs kjøring loven dekker også sjåfører som passerer stoppet skolebusser viser et blinkende rødt signal. Bilister som kjører for fort i veiarbeid, fare for livene til bygningsarbeidere, kan også lades med uvøren kjøring i Montana.
Straff

straffer for hensynsløs kjøring kan være alvorlig. Første gangs lovbrytere kan bli sendt i fengsel for ikke mer enn 90 dager, står overfor en bot på $ 25 til $ 300 eller begge deler. Disse straffene øke med flere brudd. Bilister som er dømt for hensynsløs kjøring mer enn en gang står overfor en fengselsstraff på ikke mindre enn 10 dager og ikke mer enn seks måneder, en bot fra $ 50 til $ 500 eller begge deler. Bilistene som råkjøring resultater i død eller alvorlig skade på en annen person står overfor en bot på ikke mer enn $ 10.000, en fengselsstraff på ikke lengre enn ett år eller begge deler.
Uaktsom kjøring
med

Montana lover også definere uaktsom kjøring som en straffbar handling. Staten krever bilistene til å kjøre sine biler på en forsiktig og forsvarlig måte slik at det ikke medføre fare for sikkerheten eller andres eiendom. Straffen for uaktsom kjøring varierer avhengig av hvor mange lovbrudd og hvor langt fra hverandre de lovbruddene er at sjåfører rack opp. Straff varierer fra $ 10 til $ 500. Bilistene som uaktsom kjøring fører til død eller alvorlig skade ansikt en bot på ikke mer enn $ 5000, fengsling for ikke mer enn seks måneder eller begge deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149821.html

Previous:
Next:

trafikk billetter