Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan Rapporter Out-of-State fartsbøter

Rapportering en out-of-state fartsovertredelse billett er et krav for innbyggerne i mange stater, det er nødvendig for oppdatering av forsikring og peker informasjon om din lisens. Når du mottar en out-of-state billett, må du kanskje ta skritt for å sikre at du har beskyttet din lisens fra eventuelle rettslige tiltak, for eksempel lisens suspensjon, tilbakekall eller arrestordre. Instruksjoner
en

Les alt nøye. Når du får fartsbot, kan det komme med en vedlagt sett med instruksjoner, som du bør lese grundig for å sikre at du forstår dine valg. I tillegg lese baksiden av billetten. Dette vil gi deg viktige datoer og informasjon om trinnene du må ta for å ivareta sikkerheten for din lisens.
2

Før du sender en betaling til en ut-av-statlige byrå, lage en kopi av fartsovertredelse billett for dine egne poster, og som du kan vise til din lokale Division of Motor Vehicles (DMV). Du kan også gå til nettsiden oppført på billetten til å betale online.
3

betale boten. Hvis du får en fartsovertredelse billett i en annen stat enn den der du beholder din primære lisens, er det viktig å enten møte i retten i staten der du fått billett, eller betale boten. Hvis du ignorerer billett, risikerer du lisens suspensjon eller andre avgifter fra staten og fra hjemstaten. Fordi de fleste stater har en driver's-lisens kompakt, vil billetten trolig bli rapportert til din hjemstat.
4 p Hvis du er usikker på om rapporteringsrutinene i staten der du billett, kan du ringe nummeret som er oppført på fartsbot og spør dem om de kontakte driver's-lisensen byrå i staten for å informere dem om billetten. Du kan også gå til nettsiden og se i FAQ-området for å se om spørsmålet ditt kan besvares på nettet.
5

Ring eller besøk Division of Motor Vehicles (DMV) i staten for å undersøke prosedyren for rapportering av en fartsovertredelse billett som ble mottatt utenfor den staten der du bor eller har din primære lisens. Igjen, kan du være i stand til å sjekke nettsiden i hjemstaten for denne informasjonen også.
6

Vet ikke-rapportering stater. Det er stater som ikke har en kompakt å rapportere fartsbøter. Disse statene er Tennessee, Georgia, Michigan, Massachusetts og Wisconsin. Det er spesielt viktig at du tar kontakt med DMV i hjemstaten for å lære prosedyren du bør følge for å rapportere billetten i staten, for å unngå konsekvenser som lisens suspensjon eller tilbakekall, eller arrestordre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149768.html

Previous:
Next:

trafikk billetter