Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan få en advarsel i stedet for en billett

Den beste måten å ikke få en billett er å adlyde loven. Men ikke alle av oss følge det råd. Hva skal du gjøre når stoppet av lysene i rødt og blått? Du trenger
Radar detektorer
Vis flere instruksjoner
en

Husk at politiet er mennesker. Men enda viktigere, de politiet, og de har sikkert sett hver taktikken du vil tenke på. Ikke alle taktikk vil fungere på alle politifolk.
2

Vet fartsgrensen. Bedende uvitenhet vil bare irritere cop.
3

Vis respekt og være høflig. Hvis du føler deg mobbet eller mishandlet, ikke krangle eller snakke tilbake, få politimann skiltnummeret og gjøre en telefonsamtale eller skrive et brev når du kommer hjem
4

Ikke komme ut av. bilen med mindre bedt om det.
5

Hold hendene i sikte. Offiserer har blitt skutt i det som i utgangspunktet syntes å være en rutinemessig trafikk stopp. Politimannen vil ikke sette noen rotet rundt under setet eller i hanskerommet mens han eller hun nærmer seg bilen.
6

Rull ned vinduet før offiseren kommer til bilen din, spesielt hvis du har sotede vinduer. Slå på innvendig lys hvis det er mørkt ut for å vise at du har ingenting å skjule.
7

Leave sikkerhetsbeltet spent eller risikerer du en billett for det også. Hvis det er unbuckled når du blir dratt over, er det bedre å smug sette den på før du er trukket over enn å gjøre det når bilen har stoppet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149742.html

Previous:
Next:

trafikk billetter