Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan unngå vanlige trafikk billetter annet enn fart

Uvitenhet om loven er ingen unnskyldning, sier de, men noen ganger er vi bare vet ikke. Hva er den generelle regelen om å gå gjennom et gult lys? Å gjøre U-svinger? Går for sakte? Ved hjelp turnouts? Ta deg tid til å finne ut ... og ta deg tid til å kjøre forsiktig. Instruksjoner
en

Kom til en fullstendig stopp ved et stoppskilt og hvor en høyresving er tillatt ved rødt lys. Drivere gjør rullende, "California" stopper er lett bytte.
2

Fortsett gjennom et kryss bare hvis fronten av kjøretøyet har kommet inn (krysset grensen linje eller markert eller umerket kryss med fotgjengerovergang linje) før et rødt lys rødt, og det er trygt å gjøre det. I de fleste stater, har du ikke kjøre på rødt lys hvis fremre støtfanger er i skjæringspunktet når lyset blir rødt.
3

Avstå fra å gjøre en U-sving i et forretningsområde eller over en trafikk øy. I et boligområde og på enkelte motorveier, sørge for at ingen bil nærmer seg innenfor 200 fot (12 bil lengder) når du gjør en U-sving, ta til venstre inn i en innkjørsel eller parkeringsplassen for å unngå en U-sving brudd
<. br> 4

Gjør blir så nær som praktisk mulig til kanten av veien. Forsiktig inn en sykkel kjørefelt merket i hvite streker å svinge til høyre, for eksempel.
5

Opprettholde et stykke bak en annen bil lik en bil lengde for hver 10 miles per time som du kjører. Ikke bakluke.
6

Reduser antall kjørefelt endringene du gjør. Signalisere en feltskifte og se i din side og sidespeil og over skulderen din. Din veving inn og ut av trafikken, etterfulgt av anvendelsen av bremselysene av bilene bak deg tiltrekker trafikk offiserer oppmerksomhet.
7

passere en annen bil bare i utpekte områder (ikke når det er en heltrukket linje i kjørefeltet) for ikke å "forstyrre sikker drift av alle kjøretøy" reiser i din retning eller kommer mot deg.
8

Drive i kjørefeltet lengst til høyre og opprettholde en normal og rimelig hastighet når annen trafikk går raskere enn deg slik at du ikke "hindre" trafikk og lider uverdige til å få en billett for å kjøre for sakte. Bruk turnouts på en to-veis, to-felts vei når du sakker biler bak deg.
9

vite hvem som har rett-på-vei. Avkastning til sammenslåing trafikken, til den første føreren som kommer til et kryss som ikke har noen tegn eller signaler eller er en fire-veis stopp, i et kryss der veien slutter, når du gjør en venstresving, og, selvfølgelig, ved stopp og gi tegn og for fotgjengere. Hvis to av dere kommer til et kryss på samme tid, la personen til høyre gå først.
10

Pass på at det ikke er åpnet beholder med en alkoholholdig drikke i din bil eller lastebil 'inkludert hanskerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149746.html

Previous:
Next: No

trafikk billetter