Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan unngå en fartsovertredelse billett

Det sier seg selv at for å unngå en trafikk billett, bør man ikke har drukket, har tatt et stoff som hindrer reflekser og dom, eller være tydelig bestått alle på motorveien i en lys- rød cabriolet eller i et kjøretøy med en manglende baklys. I tillegg kan kjenne din statens fartsgrense lov å hindre din blir dratt over. Instruksjoner
en

Lær de tre typer fartsgrenser 'absolutte, antatt og grunnleggende. En absolutt fartsgrensen betyr det den sier: Hvis du kjører en kilometer over postet grensen, er du fartsovertredelse. Under antatt fartsgrense lov kan du lovlig overstige postet grensen så lenge du kjører trygt. Den grunnleggende fartsgrensen tillater deg å kjøre bare så fort som forholdene tillater det, uansett hva grensen er lagt ut.
2

Merk at alle stater har en grunnleggende fartsgrense, og ved hjelp av denne loven, som regel gi ut billetter etter en ulykke (selv om kjøring under postet grense).
3

Studer statens lover. For eksempel fartsgrenser i California, Arizona, Colorado og Connecticut er absolutt på motorveier og antatt nesten overalt ellers, i stater som Pennsylvania, Florida, Alaska, Hawaii og Kansas, alle er absolutte, og i Texas og Rhode Island, nesten alle forutsettes.
4

Drive "trygt og forsvarlig" i statene, og på gatene med antatte fartsgrenser.
5

Drive på eller under postet grense på riksveier og statlige motorveier for å unngå en fartsovertredelse billett i de fleste stater, og når du ikke kjenner loven.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149745.html

Previous:
Next:

trafikk billetter