Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan forsvare seg i trafikken Court med en aktor og No Jury

Facing en aktor i trafikken domstol kan være litt mer skremmende enn å gå opp mot billettering offiser. Men når du har forberedt et sterkt juridisk forsvar, vet hva du kan forvente, og har øvd dine uttalelser og avhør, har du en god sjanse til å vinne din sak. Instruksjoner
en

Vent ditt tilfelle å bli kalt og anklagene lese
2

Lag en bevegelse for videreføring hvis du trenger mer tid;. For oppsigelse dersom billettering offiser bør være til stede, men er ikke, hvis du ikke har mottatt dokumentene du har bedt om, eller hvis påtalemyndigheten ikke har brakt saken for retten innen den angitte tiden som kreves av loven under "rett til en rask rettssak."


3

Spør at flere vitner bli fritatt fra rettssalen, slik at de ikke blir påvirket av hverandres vitnesbyrd.
4

Lytt til aktor formelle åpningen uttalelse.

5

Spør du få lov til å gi åpning uttalelse etter at påtalemyndigheten har presentert sin sak. Dette gjør at du kan finjustere uttalelse basert på saken presentert av aktoratet og for å unngå å avsløre ditt forsvar
6

Object til trafikken offiser vitnesbyrd sparsomt -. Til tilfeller, for eksempel der offiser forklarer ikke hvordan han fikk den informasjonen han gir, hvor han presenterer bevis på at du har bedt om og aldri mottatt, der han gir informasjon som er "rykter", ikke førstehånds kunnskap, der han sier som fakta noe som ikke har vært introdusert som bevis.
7

Cross-undersøke offiser. Re-kryss-undersøke ham bare hvis aktor bringer opp nye saker i løpet av sin omdirigere eksamen.
8

Presenter din åpningsinnlegg etter påtalemyndigheten avslutter sin sak. Gjør det til en kort oppsummering av de punktene du og dine vitner vil dekke i ditt vitnesbyrd.
9

Gi kontoen din som en fortelling. Hvis dette ikke er tillatt, spørre og svare på dine egne spørsmål. Presenter din visuelle bevis.
10

Svar på spørsmålene som stilles av aktor og dommer. Objekt hvis billettering offiser prøver å spørre deg.
11

Ring dine vitner. Spør dine forberedte spørsmål om fortellende stil er ikke tillatt.
12

Si din overbevisende avsluttende uttalelse etter at aktor har presentert sin. Påpek at bevisene viser at det er rimelig tvil om at du har brutt loven (eller beviser din uskyld i de statene der det er nødvendig), eller at du hadde en lovlig grunn til å handle slik du gjorde.
13 < p> Lytt til aktor innsigelsen avsluttende argument bør han velge å gi en. Objekt hvis aktor introduserer nye bevis eller vitnesbyrd under sin avsluttende argumenter.
14

avventer dommerens avgjørelse enten på stedet eller på et fremtidig tidspunkt, "til etterretning." Hvis sistnevnte, og du vurderer en anke av en skyldig dom, kaller retten ukentlig for å se om vedtaket er arkivert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149744.html

Previous:
Next:

trafikk billetter