Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan forsvare seg i trafikken Court i en Jury Trial

En jury rettssak krever at du være svært godt forberedt, øvd og klar. Men er det mer sannsynlig å slå trafikk billett før en jury enn før en dommer. Du trenger
Seating diagrammer
Post-Its
Vis flere instruksjoner
en

Prøv å avgjøre saken. Vær forberedt på et tilbud fra aktor eller foreslå et kompromiss selv når som helst før rettssaken. Sørg for at alle oppgjør er gunstig for deg.
2

Gjør ingen beslutninger på dagen av rettssaken før du er sikker offiseren som utstedte du billetten er i rettssalen (i jurisdiksjoner hvor hans fravær can føre til oppsigelse av saken).
3

Bruk et salkart og Post-Its å holde oversikt over potensielle jurymedlemmene i utvelgelsesprosessen.
4

Utfordre en potensiell jurymedlem "for sak" dersom han eller noen av hans nære medarbeidere ble alvorlig skadet av en sjåfør som brøt en trafikk lov lik den du har blitt belastet med, hvis han hevder at han ville tro en politimann før han mener du, hvis han er venner med påtalemyndigheten eller offiser, eller om han tidligere hadde hørt om saken og uttrykt en mening om det
5

Bruk opp til ditt tildelte antall preemptory eller automatisk utfordringer. hvis du bare føler deg ukomfortabel med en potensiell jurymedlem, hvis han, medlemmer av hans familie eller venner er politifolk, sikkerhetsvakter, aktor-kontor ansatte, nære med noen skadet i en trafikkulykke forårsaket av en sjåfør siktet for lovbruddet du? re belastet med, hvis han ikke kjører mye eller har aldri mottatt en trafikk billett, hvis han misliker jurymedlem;. eller om han ser ut til å leve en livsstil svært forskjellig fra din
6

Gi din åpne utsagnet umiddelbart etter aktor åpningsinnlegg. Du ønsker ikke juryen å bestemme seg for tidlig før høre hva du har å si. Bo på ett sted og slå litt mot juryen.
7

Unn offiser og påtale vitner med høflighet og respekt når du krysser-undersøke dem. Målet ditt er å overbevise juryen om at disse menneskene har gjort en feil i tolkningen og ikke gi inntrykk av at du tror de er løgnere.
8

Spør du få lov til å presentere ditt vitnesbyrd i fortellende stil. Ta med en bit av positiv, personlig, menneskeliggjøre informasjon om deg selv slik at jurymedlemmene kan identifisere seg med deg.
9

Svar aktors kryssforhør spørsmålene ærlig. Forklar svaret når bare "ja" eller "nei" ville være misvisende. Innrømme at du ikke vet når det er tilfelle, men unngå vises unnvikende. Se på jurymedlemmene innimellom.
10

Prøv å ikke vise noen følelser under aktors avsluttende argumenter. Ta notater.
11

Presenter din avsluttende argument. Gå over de juridiske punkter i saken din og tilbakevise skadelige utsagn av påtalemyndigheten. Jurymedlemmene er oppmerksomme på avsluttende argumenter. Her er din sjanse til å kapitalisere på alle dine hardt arbeid og trekke alle fakta sammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149743.html

Previous:
Next:

trafikk billetter