Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Typer trafikk henvisninger

Når du kjører, er polititjenestemenn lov til å gi trafikk henvisninger til personer som ikke er lydige mot reglene i veien. Det finnes mange forskjellige typer henvisninger, fra fartsbøter til kjøring under påvirkning (som er en klassifisering i seg selv). Ulike konsekvenser og straff er pålagt for ulike brudd. Mer alvorlige trafikk brudd inkluderer DUI, hensynsløs kjøring og forlater ulykkesstedet. Fartsovertredelse

Fartsovertredelse, som er den vanligste trafikk brudd, er overskridelse av fartsgrensen eller kjører for fort for veiforholdene. Ifølge Talsmenn for Highway og Auto Safety, er fartsovertredelse en faktor i nesten en tredjedel av alle fatale bilulykker. Ved fart, har en sjåfør mindre tid for å unngå en kollisjon og alvorlighetsgraden av ulykken er økt. The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) uttalte at 13 192 dødsfall i 2004 ble påskynde relatert. Avhengig av situasjonen, kan fartsovertredelse ikke krever en domstol utseende og bøter er ilagt i stedet. Men hvis fartsovertredelse resulterer i en bil ulykke eller skade av en fotgjenger, kan overtredelsen anses som en forbrytelse.
Seat Belt Brudd

Hver stat, med unntak av New Hampshire , krever voksne førere og passasjerer å bruke bilbelte, mens du kjører bil. Polititjenestemenn har lov til å trekke en person over for bilbelte brudd i nesten halvparten av de 50 statene. Andre krever at den enkelte må stoppes for en annen grunn enn setebeltet før bilbelte brudd billett kan gis. Barneseter er nødvendig i hver stat dersom barnet er under en viss alder og /eller vekt. Lovene gjelder om barnet er ridning i forsetet eller baksetet.
Driving Under the Influence

Kjøring under påvirkning av alkohol eller narkotika eller DUI, er mer alvorlig enn fartsovertredelser eller bilbelte brudd. DUI kan klassifiseres som enten en forseelse eller en forbrytelse trafikk brudd avhengig av fakta som er relevante for saken. I nesten alle land, kan noen dømt for drap eller skade noen under påvirkning bli bøtelagt tungt og kan bli gitt en lengre fengselsstraff. Kjøring under påvirkning er straffbart i de fleste land.
Hensynsløs kjøring

uvøren kjøring, som kjører under påvirkning, er et alvorlig lovbrudd. Vanligvis regnes det som en forseelse forbrytelse, men konsekvensene kan være alvorlig avhengig av omstendighetene rundt situasjonen. Automatisk suspensjon eller tilbakekalling av den enkeltes førerkort er ikke utelukket, og heller ikke er betydelige bøter og fengselsstraffer. Uvøren kjøring omfatter bremsene plutselig under våte forhold, forårsaker skrens, å være involvert i en ulykke og kjøring under påvirkning blant annet. Fartsovertredelse alene vanligvis ikke kvalifiserer som hensynsløs kjøring.
Kjører uten forsikring
p Hvis du kjører uten forsikring, kan du ikke bare få en bot, men gjengangerne kan ha sin lisens suspendert eller tilbakekalt. Uforsikrede bilister kan ha sine koder beslaglagt og deres kjøretøy beslaglagt. Hvis en person er involvert i en ulykke og funnet å ha noen forsikring, konsekvensene er vanligvis mer alvorlig og den enkelte må betale for skader og /eller skader på egenhånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149838.html

Previous:
Next:

trafikk billetter