Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Lunger Zone Ulemper

En by som lider hyppige trafikkorker rundt sin sentrale forretningsområder eller mest brukte gater kan sette opp en bomring for å fraråde sjåfører fra å bruke disse områdene under peak reise ganger. Byer som London allerede bruker lunger soner - en firedel av alle jobber i London bor i sonen overbelastning. Lading en opphopning pris reduserer lunger og bidrar betale for byens veivedlikehold regninger. Imidlertid lunger soner har flere ulemper. Merverdiavgift

Sette opp en bomring kan kreve kjøpere til å betale en ekstra avgift hvis de ønsker å besøke en butikk som ligger i denne sonen i rushtiden. Hvis nærliggende byer ikke har lunger bompenger, så shoppere kan bestemme seg for å besøke en butikk i en annen by i stedet. Dette reduserer mengden av salget skatteinntekter at byen samler inn og irriterer lokale kjøpmenn.
Sexy Prisene

En lokal virksomhet som opererer innenfor en bomring kan øke sine priser til dekke kostnadene for lunger toll, noe som øker kostnadene for grunnleggende nødvendigheter som mat for beboere som ikke kan lett reise til butikker utenfor området.
Unntak

Byen kan beslutte å dele ut pass som frita sine egne innbyggere fra å betale bompenger, og krever turister, forretningsreisende og langtransport Truckers å betale toll. For bompenger for å effektivt redusere trafikken, kan byen har å lade disse driverne en høyere toll enn det kunne lade om alle beboerne var underlagt toll, ifølge Brookings Institute. Hvis bosatt i en forstad eller distriktet må betale toll og beboere i et nærliggende område er unntatt, da dette kan føre til harme.
Forurensning

stedet for å kutte luftforurensning, en bomring kan øke luftforurensning. For eksempel kan en sjåfør reise 20 miles gjennom bomring og betale rushtidsavgift, men fordi det er billigere, kan den samme sjåføren bruke en alternativ rute som omgår bomring men krever sjåføren å kjøre 40 miles. Dermed bruker bilen opp mer gass og skaper mer forurensing.
Enforcement Kostnader

Byen pådrar seg kostnader for å sette opp bomring. Byen har til å betale for kameraer og annet utstyr for å overvåke drivere. Byen har også til å håndheve sonen overbelastning, sette opp bomstasjoner og andre inntekter gjenvinningsstasjon. Hvis en sjåfør ikke betaler lunger toll, da byen kan måtte betale saksomkostninger hvis sjåføren bestemmer seg for å bestride en bot for ikke å betale toll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149957.html

Previous:
Next:

trafikk billetter