Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan unngå Radar Billetter

Radar pistol teknologi som brukes av politifolk gjør unngå fartsbøter hardere enn noensinne. Ved å klokkes drivere, kan polititjenestemenn mange ganger nøyaktig måle hastigheten på en enkelt driver og billett ham deretter. Ute på den åpne veien, men det finnes måter som sjåfører kan unngå radar våpen og billetter som følger med dem. Enten du er ute etter å identifisere radar feller eller ønsker å komme unna med å kjøre fortere enn normalt, kan du ta skritt for å redusere sjansene for å bli lagt merke til av politifolk med radar våpen. Du trenger
Radar detektor (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Drive med en hastighet i forhold til omkringliggende trafikk. Ved å holde hastighet 5 til 10 miles i timen i løpet av hastigheten på rundt trafikk, kan du forbedre sjansen for at du ikke vil bli utpekt av en politimann med en radar pistol.
2

Unngå å bli ledelsen bil eller den siste bilen i en pakke med drivere. Ledningen bil er ofte en å bli lagt merke til av politiet venter på å dele ut billetter. Hvis ledelsen bilen i en pakke unnslipper gjenkjenning, kan den siste bilen i en linje også være den som tar fallet i en pakke med drivere som går over fartsgrensen.
3

Stay i midten og treg baner. Passere i fast lane, men ikke drive det. Hvis du kommer over fartsgrensen, ofte politiet offiserer leiren ut i median cutout i tilknytning til fast lane på en motorvei. Selv om andre er fartsovertredelse, er sjåføren i den raske kjørefelt ofte den ene en politimann billetter. Ta hensyn til hvor median utskjæringer er, som politiet ofte vente der med radar for å klokke drivere.
4

Kjøp og installere en radar detektor om det er lovlig i staten. Vær oppmerksom på statlige lover. Mange stater tillater radarvarslere, og prisen for en er vel verdt å unngå en kostbar fartsovertredelse billett.
5

Unngå å kjøre høyprofilerte eller prangende biler. Lyse farger biler og prangende roadstere trekke mer oppmerksomhet enn unremarkable biler. Hvis alle i en pakke med biler er fartsovertredelse, de oppsiktsvekkende biler er mer sannsynlig å bli stoppet av politiet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149904.html

Previous:
Next:

trafikk billetter