Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Konsekvensene av hensynsløs kjøring i Seattle, Washington

I tillegg til de potensielle konsekvensene av sjåfører 'og andres sikkerhet, hensynsløs kjøring i Seattle er en alvorlig kriminell kostnad. Graden og typen hensynsløs kjøring bestemmer alvorlighetsgraden av konsekvensen, men en hensynsløs sjåfør trolig vil bli arrestert, tiltalt etter Washington state trafikkregler, muligens tjene fengsel tid og vil ha sin lisens suspendert. Definisjon

Seattle Municipal kode speil Washington state highway lov når det gjelder å definere og straffe hensynsløs kjøring. Kjøring med "forsettlig eller vilter ignorering for sikkerheten til personer eller eiendom," overdreven fart og racing --- hvorvidt racing inkludert fartsovertredelse --- på gater eller på motorveier alle utgjør hensynsløs kjøring.


Arrest og Dem
En uvøren sjåfør bilen kan bli beslaglagt i 30 dager eller mer.

Seattle politifolk og Washington State Patrol troopers har rett til å arrestere førere mistenkt for hensynsløs kjøring. Med eller uten arrest, er en domstol utseende obligatorisk å møte mulige kostnader. I tilfeller av racing, kan en arrestert sjåførens bil bli tauet bort og beslaglagt i 30 dager hvis hun har ingen tidligere dommer, for 60 dager hvis hun har en tidligere domfellelse for hensynsløs kjøring eller lignende trafikk lovbrudd i de siste fem årene, eller for 90 dager hvis hun ble dømt to eller flere ganger de siste fem årene.
Straffeutmålingen
En hensynsløs kjøring overbevisning kan straffes med inntil ett år i fengsel.

Aktoratet oftest lade hensynsløs kjøring når racing, når påskynde eller kjøreatferd forårsaket personskade eller død og i tilfeller av fyllekjøring. I de sistnevnte tilfeller er det ofte kombinert med andre kostnader som for eksempel fyllekjøring, Vehicular overfall eller Vehicular drap. En hensynsløs kjøring kostnad i seg selv regnes som en grov forseelse i delstaten Washington, og bærer en straff på opptil et år i fengsel og /eller en $ 5000 fine.
Lisensbegrensninger

tillegg vil en dømt førerkort bli suspendert i minst 30 dager og opp til 90 dager avhengig av tidligere dommer for trafikk brudd. Hvis lovbruddet er den tredje i løpet av en to-års periode, kan et førerkort bli opphevet for et år. En overbevisning av uvøren kjøring teller som et lovbrudd under statens "Vante Traffic" lovbryteren lov. Tre eller flere domfellelser for straffbare handlinger etter loven vil føre til en syv-års lisens tilbakekall. En konsesjon vil bli gjeninnsatt etter at suspensjonen perioden og med bevis for høy risiko, SR22 bilforsikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149947.html

Previous:
Next:

trafikk billetter