Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Michigan Front Seat Law

Det virker ikke så lenge siden, mange som er middelaldrende husker kanskje ridning ned tilbake veiene i Michigan, alle vinduene nede, ingen setebelter på, da familien gikk for en stasjon. Kanskje familiens bil var en 70-modell stasjonsvogn, og storebror når over og knipser setet ned som søster forvrenges over senking sete, nå gjør et flatt område for barna å bre. Det var lenge før Michigan nåværende forsetet og setebelte lover, lenge før erkjennelsen av at bilbelte reddet liv. Child Car Seat 1981
Michigans første barn begrense loven ble vedtatt i 1981.

Michigans første barnesete loven ble vedtatt i 1981. Allerede før som krever andre passasjerer å bruke bilbelte, anerkjent Michigan at barn trengte sikkerheten til riktige begrensninger. 1981 PA 117 forutsatt at barn under 4 ridning i forsetet kreves et barns sikkerhet sete, som City of Wixom viser. Men barn over ett ridning i de bakre bare kreves bilbelte, ikke barneseter, inntil 4 år.
Front Seat Belt Law 1985
I 1985 vedtok Michigan lover krever forsiden setebelter.

I 1985 vedtok Michigan sin første obligatoriske sikkerhetsbelte lov. Under det, hatt noen forsetene (ikke bare barn) å bruke bilbelte. Har imidlertid ikke eksistert sikkerhetskrav for andre bilpassasjerer. andre enn barn under 4 i forsetet, og under en på baksiden, som tidligere nevnt. I tillegg fortsatte loven for å klassifisere brudd en sekundær handling, mening, kunne politiet bare skrive en billett for manglende bilbelte hvis bilen ble dratt over for en annen overtredelse
Seat Belt Law. Reform - 1999-2000
Michigan annonserer, "Klikk på den eller Billettservice."

2000, til Michigan reformerte setebelte lover krever barn i alderen 4 til 15 for å bruke bilbelte, enten foran eller bak setene. I 2000, Michigan også pålagt alle barn under 4 å bruke barneseter (ikke bare de i forsetet og under ett på baksiden.) Håndhevelse for passasjerene i forsetet blir primært i 2000 også. Politiet kan stanse kjøretøy der de observerer noen foran beboer unbuckled.
Reform 2009
Michigan fremmer bruk av bilbelte for å redde liv på Michigan veier.

Til tross for forrige reform, i 2001 Michigan fått strykkarakter fra Safe Kids Worldwide for ikke å beskytte barna mer. I 2009, adressert Michigan Sikker Kid bekymringer med ytterligere reform. Den nye Michigan bilbelte lov, i bruk fra og med 2010, krever barna til å bruke baksetet hvis det er mulig, og fjerner også tidligere fritak for ammende mødre. (Før dette kunne mødre fjerne barn fra begrensninger til sykepleier barnet.) I tillegg, som i 2008, må barna bruke booster seter inntil 8 år gamle eller fire fot 9 i høyden ..
En nærmere titt på 2010 Michigan Seat Belt Krav
p Som nevnt, som i 2010 alle passasjerene i forsetet må bruke bilbelte, og alle barn må bruke barnesete, booster seter eller belter, inntil 15 år. Men det finnes unntak, som den Michigan State Police notat. Beboerne i skolebusser og kjøretøy bygget før 1965 er fritatt, som er medisinsk fritak og stoppe og gå levering drivere. Mer viktig, mens barn yngre enn fire bør bruke baksetet, "hvis alle tilgjengelige baksetet er okkupert av barn under fire," barnet "kan sitte i forsetet hvis riktig sikret i et bilsete." Også, hvis barnet er i en bakovervendt sete, må passasjeren kollisjonsputen deaktiveres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149832.html

Previous:
Next:

trafikk billetter