Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan få en trafikk billett Redusert

Dealing med en trafikk billett kan være vanskelig, spesielt hvis du ikke er enig i at du fortjente det. Selv mindre brudd kan pigge din forsikring priser fra hundrevis av dollar, og du kan miste lisensen, avhengig av din kjøring posten og type lovbrudd involvert. Men hvis du studerer hvordan trafikken domstoler arbeid, få din billett redusert kan kutte tapene betydelig. Her er noen alternativer å vurdere. Du trenger
Driving rekord
Motgang lisens
Spesifisert regning og inntekt listen
Betaling plan
Trafikk billett
Vis flere instruksjoner
evalute The Situation

en

Vurder situasjonen ærlig. I de fleste tilfeller, kjemper en trafikk billett racks opp merkostnader og domstol tid, spesielt hvis du ender opp med å ansette en advokat. Som www.trafficticketsecrets.com indikerer, sjanser til å slå billetten er slank til ingen hvis du har flere bevegelige brudd, eller en flekkete kjøring posten. Dette gjør påstand lønnsforhandlinger din neste beste alternativet.
2

utarbeide en handlingsplan før nærmer aktor. Forklar at du hadde et godt forsvar, men er villig til å gjøre en avtale. En typisk reduksjon, ifølge www.trafficticketsecrets.com, kan ringe for å redusere bevegelige brudd på ikke-bevegelige seg - for eksempel fra råkjøring, å ikke på seg bilbelte. Dette scenariet fungerer best med en ren kjøring posten.
3

Vei alle elementene, fordi noen avtaler er bedre enn andre, ifølge expertlaw.com. I de to-billett scenario, vil bedende til mindre forseelse ikke endre dine bøter - men det etterlater ingen poeng på din kjøring posten. I noen jurisdiksjoner, kan du tjene en oppsigelse på kostnader - noe som betyr at billetten går bort etter at du betaler bøter og saksomkostninger. Atter andre tillate overbevisning til å slippe ut i løpet av en viss periode, for eksempel seks måneder. Sjekk med din lokale domstol for veiledning.
4

Kontakt med en advokat for straffbare brudd på veitrafikkloven, som for eksempel hensynsløs kjøring. Dette er forskjellig fra en sivil brudd, som bærer bare konsekvensene av en fin og peker på din kjøring posten. Påberope seg ikke skyldig på ditt opprinnelige utseende selv om du påtalemyndighetene senere -. Du trenger for å vurdere alle alternativer, spesielt hvis du ønsker å unngå skavank av et rulleblad
Vet Prosedyrer

5

Ta med en kopi av din kjøring posten til retten. Hvis aktor ikke aksepterer en avtale, kan du likevel appellere til dommeren. Forklar at billetten ikke representerer dine kjørevaner. Dette er også din sjanse til å sitere bevis eller adferd fra offiser som ikke støtter billetten, www.trafficticketsecrets.com notater.
6

Hold forsvar kort. Din sak vil trolig være blant mange sivile høringer om dagen du er i retten, så ta disse logistikk i betraktning. En dommer vil ikke ha tid til å høre hvert punkt du håper å høyne. Gjør din sak kjølig og rolig, som din rettssalen oppførsel vil gå langt i å avgjøre utfallet
7

Ikke gi opp hvis billetten koster deg førerkortet ditt.. Du kan fortsatt søke en motgang lisens, som tillater kjøring mellom visse steder - for eksempel til og fra jobb. De fleste dommere vil ikke ha ditt levebrød berørt, spesielt med bøter og kostnader til å betale, ifølge www.trafficticketsecrets.com.
8

aldri innrømme betale full bot. Hvis din kjøring posten ikke påvirke dommeren til å redusere mengden, be om en avdragsordning. List dine månedlige utgifter og inntekter slik at retten kan se hvordan en stor bot påvirker deg. I de fleste tilfeller vil en dommer godkjenne ideen, så lenge du holde opp din slutten av handelen
9 p Hvis du fremdeles mener at du presentert en sterk sak -. Og din beste bevisene var ignorert - vurdere en anke til neste høyere nivå. Ifølge www.trafficticketsecrets.com, hvis du er funnet skyldig i trafikken domstol, kan du be om en ny rettssak før en annen dommer. Dette alternativet gir deg en ny sjanse til å forsvare deg selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149808.html

Previous:
Next:

trafikk billetter