Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan snakke deg ut av en trafikk billett

Det er ingenting som den synkende følelsen når du ser de blinkende Gumball lys i bakspeilet. Du vet du har vært bly-fotfeste det nedover veien, og du fortjener at fartsovertredelse billett. Men du kan bli spart som ulykke med noen subtile klistremerker som støtter det lokale politiet Athletic League eller de væpnede styrker, samt noen rask tenkning og litt humor kastet i. Også være klar over eventuelle nye trafikkregler, for eksempel bruk av mobiltelefon eller setebelter, holder deg trygg, samt i samsvar med lokale forskrifter. Instruksjoner
en

skylde på omstendighetene eller eventuelle passasjerer i bilen for overtredelse din. Din fysiske plager kan være en livredder: offiseren mest sannsynlig ikke vil høre om din Irritabel tarm syndrom som en grunn for din rushing hjem, men noen ganger et tilfelle av Too Much Information kan utgjøre forskjellen mellom en advarsel og en billett . Barn er også en praktisk unnskyldning, spesielt hvis du har et lass av dem skriker i baksetet.
2

Bruk humor for å uskadeliggjøre en potensiell trafikk billett. En offiser er den ultimate kundeservice representant og får sin del av verbale overgrep på en daglig basis. Hvis du tilbyr ham et smil og en, "Gee, Sir, jeg tror jeg var rock ut litt for hardt til John Tesh," han kan gå lett på deg, spesielt hvis du ikke trenger å forklare hvem John Tesh er. En annen unnskyldning kan være du prøvde å drepe din kvote på 20 insekter, og det ser ut på frontruten din, har du fem mer å gå. En annen kan være at du ikke ønsker å bli sent for trafikk skolen. Tankene dine vil være i overdrive, som er en vanlig reaksjon på adrenalin, så du vil tenke på noe.
3

Dyrke en venn eller to i rettshåndhevelse, og deretter slippe sitt navn. Dette gjør virkelig fungerer, men du faktisk nødt til å kjenne noen etterprøvbar i avdelingen fordi offiser vil sjekke.
4

Flørt hvis du er attraktiv eller føler deg spesielt forlokkende. Hvis du kjører til din Pilates klasse, forteller offiseren du er sent ute, hvis han forteller deg at han kan gjøre deg enda senere, bat øynene og se hjelpeløs. Hvis du ikke er i en situasjon der flørting er et alternativ, bare være vennlig. Igjen har offiseren å sette opp med en masse ubehagelige mennesker gjennom dagen hennes, så setter et smil på ansiktet ditt er første skritt i å holde deg ut av den demografiske og muligens ute av trafikk skolen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149841.html

Previous:
Next:

trafikk billetter