Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan sjekke for billetter på License Min

Trafikk billetter på din kjøring posten kan øke din forsikring priser, potensielt koste deg mye penger. Men ikke billettene ikke bo på posten din for alltid, og vil til slutt forsvinne med tiden. Når posten blir ren igjen, kan du være kvalifisert for en reduksjon i forsikring priser. Forsikringsselskaper kan ikke gi deg denne reduksjonen automatisk, så det kan være opp til deg å finne ut om du har billetter på førerkortet og be om en reduksjon. Denne informasjon kan fås ved å be om en kopi av din kjøring posten. Instruksjoner
en

Gå på nettet og besøke statens Department of Motor Vehicles nettsted (se referanse). Din tilstand kan kalle det noe annet, men funksjonen er fortsatt den samme. Se etter "Online Services" eller "Driver rekord." Du er slutt på utkikk etter en måte å be om din kjøring posten nettet, noe som gjør oppkjøpet betydelig enklere. De fleste statene yte slike tjenester, selv om noen ikke. Hvis de ikke gjør det, kan det være informasjon om hvordan du kan sende inn en forespørsel.
2

Last ned en kjøring posten skjema, og fylle det ut. Sende det, sammen med den nødvendige betaling, til den adressen som er beskrevet på nettstedet. Hvis de ikke tillater post-i forespørsler, må du kanskje gå på person.
3

Se etter et nettsted funksjon som ligner på "Finn steder." De kan også inneholde tjenester som tilbys på hvert sted. Gå til nærmeste fysiske plasseringen som gir kjøring poster, og be om en drivende rekord i person.
4

Se på din kjøring posten for trafikk billetter oppført. Noen lister kan også inneholde eldre billetter som ikke teknisk telle mot deg. Du kan spørre representanten hvordan å skille mellom de to. Du ønsker kanskje å kontakte forsikringsselskapet og spørre om sin protokoll i arbeidet med eldre billetter. Noen se bort fra dem, men andre kan telle selv de som ikke lenger telle mot din lisens.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149891.html

Previous:
Next:

trafikk billetter