Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan finne ut fartsovertredelse billett Historie

Trafikk billetter, spesielt gamle, kan være et skjelett i skapet når din kjøring posten er anmeldt. Spesielt, kan de ha en negativ innvirkning på bil forsikring priser som du er kvalifisert. Avhengig av tid som har gått siden du mottok billetten din, kan det diskvalifisere deg fra alle, men de høyeste premium politikk. Heldigvis finnes det verktøy til disposisjon for å finne ut om disse gamle billetter før søknad om ny forsikring priser, slik at du kan vite hva du kan forvente. Du trenger
Førerkort nummer
Vis flere instruksjoner
en

Gå til det offisielle nettstedet til Department of Motor Vehicles i staten der du bor. Hvis du noensinne har levd i en annen stat, må du gå til DMV stedet for at staten også. En liste over alle de statlige DMV nettsteder kan bli funnet under Referanser.
2

Avhengig av staten, kan du se et felt på hjemmesiden som lar deg skrive inn spørsmålet ditt. Skriv inn "Hvordan får jeg min kjøring posten?" og spesifikke instruksjoner vil dukke opp. Du må oppgi følgende nødvendig informasjon som vil variere fra stat, men vil inkludere førerkort nummer, samt flere andre typer personlig informasjon. For eksempel krever Pennsylvania din fødselsdato og de fire siste sifrene i personnummeret ditt.
3

På andre staters nettsteder, kan du se en link som heter "Bestill en Driver historie "fra listen over tilgjengelige driver tjenester. Klikk på at for å få detaljer.
4

Velg den aktuelle Driver historie lengden du ønsker å bestille. For eksempel tilbyr Arizona et 3-årig og 5-årige historie.
5

Fortsett til handlekurven din og fullføre betalingsprosessen. Noen stater vil tillate deg å vise Driver historie på nettet, mens andre krever at du vente til den kommer i posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149800.html

Previous:
Next:

trafikk billetter