Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan komme på en betalingsplan med den New York State DMV

The New York State Department of Motor Vehicles er tilsynsorgan for alle motorkjøretøy drift i staten. Organisasjonen overvåker førerens rettighetshavere, kjøretøy registrering og behandling av bevegelige brudd. I de fleste tilfeller betaling planer er ikke tilgjengelig for vanlige skatter og avgifter som påløper ved registrering av kjøretøyet. Men hvis du skylder en bot til Traffic Brudd Bureau, er det mulig å komme på en betalingsplan. Du kan kvalifisere for en betalingsplan bare hvis du ikke har en standard overbevisning. Instruksjoner
en

delvis betale boten eller planlegge en Not Guilty høring. Hvis du mener du ble utstedt en bot eller billett urettferdig, er det mulig å kjempe saken i retten. Hvis du vinner, vil du ikke å betale boten. Høringer kan planlegges på New York State DMV nettside eller via post. Hvis boten ble utstedt rettferdig, betal hva du kan og følge de neste trinnene.
2

betale minst 50 prosent av den fine til DMV Trafikk Brudd Bureau. I New York, hvis du ikke betale bøter etter en angitt dato, vil lisensen bli suspendert. Når du betaler halvparten av den totale, vil det forsinke suspensjon av lisensen din med to uker, og gi deg muligheten til å melde seg for en betalingsplan. Din lisens vil bli suspendert dersom det skyldige beløpet ikke er betalt i sin helhet ved slutten av de to ukene.
3

avventer å bli kontaktet av en DMV samling agent. Etter å ha mottatt et varsel fra samlingen agent, ta kontakt med ham om en betalingsplan. Hvis det anses kvalifisert, vil du ikke bli pålagt å betale det resterende beløpet på den fine i én betaling. I stedet vil du bli gitt en tidsplan med beløp å betale hver måned inntil balansen i bot når null. Din lisens vil forbli suspendert inntil du betale boten tilbake i sin helhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149948.html

Previous:
Next:

trafikk billetter